Nova kolekcija Pharrella Williamsa in adidasa

8. 8. 2015 // Moda / Novosti

Pharrell Williams je sprednje kapice ikoničnih Superstark skupaj s priznanimi umetniki poživil s pisanimi poslikavami in tako poskrbel za edinstveno kolekcijo, s katero je med ljubitelji ulične mode sprožil pravo evforijo. Novi modeli, ki bodo na voljo tudi pri nas, izstopajo še zaradi ene posebnosti – levi in desni copat sta namreč opremljena z različnimi grafikami.

Po pisani kolekciji copat Superstar Supercolor, s katero je Pharrell Williams letošnjo pomlad osvojil svet, se priljubljen glasbenik v sezoni jesen/zima 2015 vrača s svežimi copati Supershell. Pri oblikovanju novih modelov, pod skupnim imenom Artwork, je gumijasto kapico copata spremenil v pravo slikarsko platno in na njem skupaj s tremi priznanimi artisti ustvaril barvite poslikave, ki so ikoničen copat povzdignile v sam vrh umetnosti.

Vpadljiva kolekcija, ki je bila ustvarjena s polno mero kreativnosti, tako v središče pozornosti postavlja živahne umetnine. Na sprednji del copata so namreč svojo domišljijo prelili newyorški grafični umetnik in oblikovalec Todd James, ameriška fotografinja Cassa Bird in japonski sodobni umetnik Mr. Njihovo ustvarjalnost pa je na koncu s svojim umetniškim čutom, ki raziskuje življenjsko energijo in njeno izražanje z barvami, zaokrožil še priljubljen glasbenik. Posebnost kolekcije je, da sta levi in desni copat opremljena z različnimi grafikami.

Unikatni copati v beli barvi, ki omogočajo številne modne kombinacije in ponujajo prvovrstno priložnost za izražanje osebnega stila, bodo na voljo tudi v adidas shopu v Ljubljani in Celju.

PR

po_pisani_kolekciji_copat_superstar_supercolor_se_pharrell_williams_vrac_a_s_copati_supershell.jpgposebnost_kolekcije_je-_da_sta_levi_in_desni_copat_opremljena_z_razlic_nimi_grafikami.jpg