Odlični kosi za elegantno vrnitev v delovno okolje

14. 9. 2023 // Moda / Novosti

Počitnic je konec in srkanje koktajlov ob plaži je nadomestila vrnitev v pisarniško rutino. Čeprav pospravljanje poletne garderobe ni dejavnost, ki bi se je mnogi veselili, bo to opravilo olajšala prenova jesenske garderobe. Da bo vrnitev v pisarno čim bolj zanimiva, si privoščite nekaj trendovskih kosov, a vedite, da ultimativne »back to work« kombinacije temeljijo tudi na brezčasnih kosih, ki nimajo datuma veljavnosti.

To sezono so v ospredju korporativne šik kolekcije, ki jih lahko lepo dopolnimo s primerno obutvijo in atraktivnimi modnimi dodatki. Prav te smo posebej za vas pripravili v novi kolekciji Aldo, ki je na voljo v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Pri sestavljanju "back to work" outfita je poudarek na decentnih kosih, ki jih lahko nosite od jutra do večera, kot so strukturirane jakne in brezrokavniki ter asimetrična krila in srajce, ki se odlično podajo k klasičnim petam. Čevlji s peto so nezmotljiva izbira za elegantne poslovne kombinacije, za poenostavitev njihovega kombiniranja pa izberite subtilne odtenke, kot so črna, bela in bež. Te barve je zelo enostavno kombinirati z drugimi modnimi odtenki in motivi, odlično pa se podajo k skoraj vsem oblačilom.

Če se po službi nameravate družiti v mestu ali na pijači s prijatelji, izberite bolj udoben in stabilen čevelj, obvezna oprema te sezone pa so čevlji z blok peto, ki spominjajo na vintage modele v nežnih odtenkih, z zaobljeno črno konico.

Čevlji brez pete za maksimalno udobje

»Pametne« poslovne kombinacije te sezone iščejo navdih tudi v slavnih 80. letih prejšnjega stoletja. To najbolje dokazuje vrnitev klasičnih silhuet, ki svoj polni čar izkusijo z ravnimi čevlji, kot so mokasini in balerinke, brez katerih si ne moremo predstavljati poslovnih in ležernih jesenskih videzov.

Mokasini in balerinke so nedvomno večna klasika, ki se odlično poda k poslovnim kombinacijam, subtilne barve in minimalni detajli letošnjih modelov pa zagotavljajo harmonične videze od dneva do večera. Za dnevne različice jih kombinirajte z elegantnimi kosi, kot so strukturirani ali sproščeni kostimi, za tiste trenutke po delovniku pa poudarite svoj videz s pridihom »college« stila in kombinirajte Aldo mokasinke z debelim podplatom s kavbojkami z mikro trendom, ki zagovarja črte na oprijetih oblekah, jaknah, krilih ali sproščenih hlačah.

Moški, ki cenijo preprostost, bodo navdušeni tudi nad bogato izbiro obutve, obvezni modeli pa so svečani čevlji in mokasini v dveh klasičnih barvah: črni in rjavi.

Pri izbiri idealne ženske torbe za v službo gredo mikro torbice v pozabo, poudarek pa je na t. i. statement kosih, kot so oversized "nakupovalni" modeli, ki pristajajo čisto vsemu. Poleg modernega in trendovskega videza je zelo pomembno paziti na praktičnost in funkcionalnost, zato so velike torbe pogosto ključna izbira za poslovne kombinacije.

V novi kolekciji Aldo boste našli atraktivne modele torbic za ženske in moške, katerih glavna značilnost so subtilnost in nežni odtenki. Če pa želite torbo, ki se je ne boste hitro naveličali, so idealna izbira črna, bela, rjavi ali bež modeli. V moškem delu kolekcije je poudarek na priljubljenem "briefcase" modelu, če niste ljubitelji nekoliko večjih modelov, pa vam predlagamo manjše in subtilnejše, kot je na primer torbica za čez ramo.

Trendi čevlje in modne dodatke, s katerimi se boste lažje vrnili v pisarno, boste našli v poslovalnici Aldo, v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana rudnik.

Foto: Aldo

fw23_f1_w_24_7_basanti_toastedalmond_acc_iconearing_gold_6059-1.jpgfw23_f1_w_24_7_basanti_toastedalmond_acc_iconearing_gold_6077.jpg