Osvobodi upornika v sebi: Lee Cooper manifesto svobodi

21. 2. 2017 // Moda / Novosti

Z navdihom britanske kulture in njihovega osvobojajočega duha ter s podpisom anarhije in poguma, Lee Cooper predstavlja svojo kolekcijo pomlad-poletje 2017: Osvobodite upornika v sebi – osvobodite svoj življenjski stil, svoj pogled na svet, svoj način vedenja in tudi oblačenja.

„Release your rebel” (Osvobodi upornika v sebi) so mali trenutka kaosa v vsakodnevnem življenju, je pogum, ki ga vsakdo nosi v sabi, je trenutek ko nosiš svoj najbolj priljubljeni kos jeansa in majico ter se počutiš tako svobodnega, da bi lahko naredil karkoli in osvojil svet! Vse od leta 1908, ko je Lee Cooper skrbel za oblačila delavcev v East Londonu, pa do 70. let v prejšnjem stoletju, ko je bil Lee Cooper ultimativni izbor britanskih rock bandov, je ta blagovna znamka z roko v roki hodila z uporniško kulturo in kulturo mladih, ki so premikali meje obstoječega v vsem kar počnejo. Prav zato, da bi lahko ovekovečili manifesto svobode, Lee Cooper ostaja zvest jeansu, sproščenemu stilu in krojem, ki omogočajo gibanje v urbani dinamiki. Ostaja zvest „lahkotnemu” osebnemu stilu, ki izvira iz te britanske blagovne znamke.

Ženska kolekcija

Predstavljajte si poletno jutro, ki vas očara s svojo svetlobo in prikliče misli na priložnosti, ki jih lahko prinese nov dan. Lee Cooper kolekcija pomlad-poletje 2017 prinaša klasične jeans kose v različnih krojih, ki se prilegajo različnim tipom postav in željam. Tu so tudi prilegajoče se slim-fit majice za dolgo in toplo poletje v pisarnah ter eko usnjene jakne za piko na i na stilsko usklajen izgled. Pravi hit sezone ostajajo Lee Cooper majice, s potiski logotipov ali navdihujočimi citati, ki vsakomur povedo nekaj o vas. Za dopolnitev garderobe od jutra do večera, pa Lee Cooper kolekcija vključuje tudi midi krila, kapri hlače, ki jih lako preprosto kombinirate z lahkimi puloverčki, ki so na voljo v širokem naboru barv. S svežim in eklektičnim stilom, je kolekcija posvečena aktivni in svobodni ženski, ki si želi pustiti sledi v vsakem trenutku in jo ni strah združevati tako klasičnih kosev oblačil, ki nikoli niso iz mode, z urbanimi poudarki, ki imajo posebno dušo.

Moška kolekcija

Lee Cooper manifest je zgrajen na pozivu: „Osvobodi uporabnika v sebi!”. In katera je boljša barva za začetek pomladi kot rdeča? Lee Cooperjeva rdeča je ikonična za to blagovno znamko in se zato vedno pojavlja v kolekcijah, kjer se potem dobro kombinira z modrimi barvami ter drugimi značilnimi barvami te blagovne znamke. Ključni kosi moške kolekcije so bazične majice s kratkimi rokavi, ki nosijo Lee Cooper logo. Podpis da gre za pripadnost življenjskemu stilu tistih, ki so se odločili praznovati vsak trenutek življenja. Kolekcija se tvori okrog Lee Cooper avtentičnega jeansa in ponuja cel splet krojev in barv. Kolekcija pomlad-poletje 2017 prinaša majice z različnimi potiski, lahko pletene puloverje raznolikih barv, športne jakne, brezrokavnike kot tudi usnjene motoristične jakne.

Oblačila Lee Cooper pri nas najdemo v prodajalnah Modiana.

PR

Foto: Lee Cooper

ss17_story-3-image-1-1.jpgss17_story-3-image-3.jpg