Pobegnite v Italijo s H&M Studio Resort kapsulno kolekcijo

2. 5. 2024 // Moda / Novosti

Bliža se sezona poletnih zabav, zato dovolite ženstvenim silhuetam, veselemu potisku in sončni naravi, da vas popolnoma prevzamejo v kapsulni kolekciji H&M Studio Resort. Kolekcija, ki jo navdihujejo sanjske italijanske palače, beneško steklo in čarobne jame, okrašene s školjkami, narekuje počitniško razpoloženje.

Oblačila v sončni paleti mandarine, medeno rumene in pistacijevih prebliskov, z bogato teksturiranimi vezeninami in privlačnimi potiski, se odlično ujemajo z lahkotnimi stili za na plažo in jet-set kopalkami. Kapsulna kolekcija H&M Studio Resort bo na voljo na hm.com od 10. maja.

»Drzen duh zabave navdihuje kapsulno kolekcijo H&M Studio Resort z energijo, z ustvarjalnostjo in pozornostjo do detajlov pa vsakemu kosu dodaja zanimivost in globino. Želeli smo ustvariti glamurozen, a sproščen videz za vse priložnosti in za vsak tip osebnosti, s prevladujočim vzdušjem lahkotnega šika,« pravi Ann-Sofie Johansson, vodja oblikovanja ženskih oblačil in kreativna svetovalka pri H&M.

Ključni kosi so drzni in sanjski. Oprijeta vzorčasta obleka z V-izrezom in prevelik kostim medene barve sta večerna izstopajoča videza. Bela dvodelna obleka z naborki, ki jo sestavljajo krilo z valovitim robom in zgornji del z odprtimi rameni, spodbuja drznost. Črn maksi kaftan, obrobljen z naborki, je vsakodnevno preprost poleg potiskane svilene srajce in kratkih hlač, ki tekmuje za pozornost s kvačkanimi in potiskanimi kovinskimi kopalkami. Medtem modni dodatki razširjajo maksimalistično razpoloženje s sandali iz zlatega usnja z gosto teksturo in ujemajočo se mini torbico ter strukturiranim in perlastim nakitom.

"Kolekcija, oblikovana za sproščujoče poletne pobege, ima lahkoten, ženstven šarm, z vsestranskimi kosi, ki vas zlahka popeljejo od jutranjega sončnega vzhoda ob bazenu do poznih nočnih zabav na trgu," pravi Angelica Grimborg, oblikovalka kolekcije pri H&M Studio.

Bogate teksture se prepletajo s tkaninami vrhunske kakovosti, z organsko svilo, organskim bombažem, recikliranim poliestrom, Lenzing EcoVero™ viskozo in Tencel™ liocelom, ki so vse v kolekciji. Poleg tega je več kosov nakita izdelanih iz reciklirane medenine.

Foto: H&M

image004.jpgimage001.jpg