Špagarice uROPE: Obarvajte svoj korak

13. 7. 2015 // Moda / Novosti

Špagarice uROPE so namenjene času, ko lebdimo, odklopimo glavo in misli prepustimo čudoviti domišljiji, ki nas popelje kamorkoli želimo. Izdelane so iz močne in mehke polipropilenske vrvi, zato so neuničljive vrsto let. Vzdrževanje je enostavno, saj se jih opere v pralnem stroju in posuši na nahrbtniku, vreči za srfe, na kamniti obali, zvezane na strehi avtomobila ali pa obešene kar čez rame. Idealne so za potepanja po svetu, urbane sprehode in za vse športne aktivnosti.

Na voljo so v različnih modelih in barvah za ženske, moške in otroke. Živahne barve vrvi so popolnoma odporne in se ne izperejo, nekatere lahko celo zamenjujemo z vrvmi drugih barv. Živahne barve bodo obarvale korak in pričarale nasmeh na obrazu. Barve vrvi se žal ne morete znebiti, ker je popolnoma odporna, boste pa opaženi ob prihodu, za vami pa bodo pogledovali ob odhodu. Najbolj popularne so uROPE špagarice JC s šestimi mehkimi trakovi in z nastavljivo zadnjo vrvjo, ki krepko drži nogo, da ne uide ter Flower Flop za nežnejše duše.

Cene so odvisne od modela in se gibljejo med 40 in 42 EUR, za otroke 35 EUR. Dodatna (barvna) vrv je na voljo po 5 EUR. Dostava je zagotovljena v nekaj dneh, navadno že naslednji dan po plačilu. Nakup je možen prek spletne trgovine uRope.si.

Več informacij:

www.uRope.si

facebook.com/pages/uROPE/1612554128969046?ref=bookmarks

PR

screen_shot_2015-07-13_at_9_01_14_am.jpgu_rope_325x245_008.jpg