Superstar Supercolor by Pharell Williams

22. 3. 2015 // Moda / Novosti

Vedno nasmejan glasbenik Pharrell Williams z uradnim videom dviguje napetost pred prihodom lastne kolekcije Superstar Supercolor by Pharrell Williams. Kot v videu poudari priljubljen ameriški pevec, je bistvo kolekcije, da vsakdo izbere svoj stil in se pri tem ne ozira na druge: »Naj vaš stil ne temelji na mojem stilu ali stilu koga drugega. Vsak posameznik je poseben ravno zato, ker izbira sam.«

Najbolj pričakovana kolekcija letošnjega leta, ki jo sestavljajo copati v 50 različnih barvah, poudarja pomen individualizma. V središče je namreč postavljena silhueta ikoničnega copata Superstar, ki se spreminja v spektru 50 različnih barv, saj se mora vsakdo zavedati svojega stila in izbrati svoj odtenek.

Copati bodo po vsem svetu na voljo od petka, 27. marca, ko bodo vzpostavili tudi posebno spletno stran http://www.global.adidas.com/supercolor#landing , kjer si boste lahko ogledali celotno zbirko. Ob tem bo adidas izmed vseh, ki se bodo na strani prijavili na prejemanje Supercolor newslettra, izžrebal enega srečneža in mu podelil celotno zbirko vseh 50 copat Superstar Supercolor.

Foto: PR

slika1.jpgslika2.jpg