Tukaj je nova kolekcija MAX&Co.

10. 9. 2016 // Moda / Novosti

V novi MAX&Co. kolekciji jesen-zima 2016 prihaja do izraza elegantno eklektično razpoloženje. To sezono se bo MAX&Co. ženska oblačila nagonsko, kršila bo vsa pravila in nosila različne potiske in teksture po svoji lastni volji, nasprotja pa bodo ustvarjala eleganten učinek. Luksuzne tkanine, premišljeni dodatki in prilegajoči se kosi dajejo mestnemu značaju retro romantičen pridih.

Ključni trendi kolekcije pod drobnogledom:

Glamur 60-ih

Mladostna energija 60-ih je prikazana v čisto novi luči in elegantno dopolnjuje garderobo sodobne ženske. Spogledljive silhuete in raznoliki proporci - razmišljajte o mini krilu, oblekah in plaščih v obliki črke A, ter džinsu na trapez.

Ikone 70-ih

To sezono MAX&Co. žensko zaznamuje hipijevski stil in svobodomiselni duh. Džins je pridobil na novih razsežnostih in je v središču tega poglavja.

Električni retro

Chevron proge se bodo to sezono nosile v kombinaciji z rožnatimi potiski, strukturirane in gladke tkanine bodo združene v eno, nogavice se bodo nosile v družbi sandalov, tanki šali pa bodo dopolnjevali lahkotne obleke.

Sodobni folk

To poglavje ponazarja eleganco in eklektični duh kolekcije jesen-zima 2016. MAX&Co. ženska lahko kose te linije zmeša ali uskladi čisto po svoji volji​ t​er ustvari senzacionalno predstavo, ki je močna, a še vedno šik.


Neo-preppy

Glavni značilnosti preppy sloga sta sproščenost in mladostna energija, ki jo ustvarjajo romantični rožnati potiski in grafični vzorci. Vzorčast pajac, boho bluze in plašči s pasovi tvorijo različne stile, ki jih MAX&Co. ženska lahko kombinira skozi celoten dan, od jutra do večera, tako v pisarni, kot v prostem času.

Foto: PR

press_2.jpgpress_1.jpg