Ultimativni športni copati, ki navdušujejo športne in modne trend seterke

1. 3. 2017 // Moda / Novosti

S slovom od zime pride čas, ko je potrebno poskrbeti za svojo poletno postavo. Če smo se še včeraj sladkale s slastnimi krofi, je danes vsekakor nastopil čas, da izberemo svojo spomladansko športno opravo in se poženemo v tek in na najbližjo vzpetino. Pri tem nam bo pomagala bogata izbira pri adidasu, kjer to sezono med številnimi novostmi najdemo tudi povsem nove copate adidas UltraBoost X, ustvarjene za tekačice, ki stremijo k temu, da so z vsakim treningom boljše (in bolj trendi).

Vrhunski tekaški copati UltraBoost X predstavnicam nežnejšega spola prinašajo popolno izkušnjo gibanja in maksimalno učinkovitost pri teku. Gre za najnovejšo različico legendarnega copata UltraBoost, povsem prilagojenega obliki ženskega stopala in njegovemu spreminjanju med tekom. Aktivnim posameznicam tako omogočajo, da stalno presegajo svoje osebne rekorde, pa naj gre za zgodnje vstajanje iz postelje zaradi jutranjega teka, prvič premaganih 10 kilometrov ali pa za osvojitev maratona. Novost so že preizkusile tudi slovenske rekreativne tekačice, med prvimi tudi Tjaša Kokalj Jerala in Nives Orešnik, ki sta nad copati v trendovski črno-roza kombinaciji zelo navdušeni.

V nadaljevanju preverite, kako izgledajo copati, ki so vsekakor 'must have' prihajajoče športne sezone!

V. J.

Foto: adidas

ultraboost_x_so_namenjeni_tekac_icam-_ki_stremijo_k_temu-_da_so_z_vsakim_treningom_boljs_e.jpgkot_prva_je_nove_ultraboost_x_preizkusila_tudi_tjas_a_kokalj_jerala.jpg