V modno hišo Ikona prihaja trendi obutev Steve Madden!

17. 6. 2016 // Moda / Novosti

Modna hiša Ikona nikoli ne počiva. Te dni nas razveseljuje z novim modnim katalogom, ki si ga lahko ogledate tukaj. Prav tako pa predstavniki hiše sporočajo, da se v stari del mesta po novem vrača znamka Scotch&Soda, ekskluzivno pa se jim pridružujeta tudi znamki EA7 - Emporio Armani in obutev Steve Madden, ki navdušuje žensko populacijo že vrsto let in bo od jeseni naprej na voljo prav tako na Mestnem trgu 24!

Nova ambasadorja znamke

Ikono in trendovsko ponudbo moških znamk po novem zastopata najbolj znana akrobata v Sloveniji - F&B acrobatics. Filip in Blaž, ki ju največrat povežemo z dih jemajočimi akrobacijami sta se več kot odlično izkazala tudi v vlogi modelov poletnega editoriala in s tem dokazala, da sta odlična ambasadorja modne hiše, ki prav tako stremi k drugačnosti in urbani dinamiki.

Nova znamka v svetu nišne parfumerije

Poleg vseh novosti pri Ikoni oznanjajo tudi novo znamko v svetu nišne parfumerije, in sicer Parfums Quartana - Les Potions Fatales, opojne dišave, ki so po dveh letih končno na poti v prvo in edino Art parfumerijo v Sloveniji. Gre za dišave, ki raziskujejo zanimiva izročila devetih najbolj strupenih rož na svetu in ki odkrivajo usodno zapeljivost fatalne ženske ali fatalnega moškega!

PR

Foto: Steve Madden

1.jpg