Vplivni sestri Kendall + Kylie predstavljata novo kolekcijo

24. 5. 2018 // Moda / Novosti

Kendall in Kylie Jenner sta se hitro uveljavili kot edinstveni osebnosti in multi talentirani superzvezdi med socialnimi, modnimi in lepotnimi krogi.

S skupaj kar 180 milijoni sledilcev sta eni izmed najbolj popularnih ikon te generacije. Njuna skupna kolekcija pomlad-poletje 2018 ponuja predvsem trendovska oblačila, ki zadovoljijo potrebe žensk, ki si želijo večnih kosov, kateri bodo v uporabi več sezon in ne samo ene. Letošnji "it" kosi so tako puloverji prevelikega videza s trendovskim v-izrezom; srajčne obleke, ki so primerne za samostojno nošnjo ali v kombinaciji s spodnjim delom kot tunika; hlače z visokim pasom trenirkastega videza, ki niso namenjene športni aktivnosti, temveč večernem videzu, ki ga dosežemo v kombinaciji z visokimi petami ter korzetom. To pomlad so kolekcijo Kendall + Kylie zaznamovali tudi potiski, ki se pojavljajo v izredno prefinjenem tonu, tako da so oblačila - kljub temu, da gre za divji živalski vzorec - še vedno zelo nosljiva in elegantna.

V nadaljevanju preverite novo kolekcijo Kendall + Kylie, ki predstavlja popolno garderobo sodobne trendseterke in je na voljo tudi pri nas - v prodajalni hiši Ikona Ljubljana!

V. J.

Foto. Kendall + Kylie

screen_shot_2018-05-22_at_11_21_41.jpg4_b00a1727_rv.jpg