Zaljubljeni v kolekcijo torbic Miss Juno

26. 10. 2016 // Moda / Novosti

Med iskanjem popolne torbice in denarnice za letošnjo jesen in zimo smo naleteli na novo premium linijo ženskih usnjenih izdelkov priljubljene modne znamke MAX&Co., ki nas je prepričala na prvi pogled.

Enostavno, nosljivo in sofisticirano linijo Miss Juno sestavlja pet torbic in trije manjši dodatki. Satellite je prostorna tote torba, primerna za dolg dan v službi in skakanje po obveznih opravkih. Vanjo lahko spravimo vse nujne potrebščine in jo vržemo čez ramo ali v košaro kolesa. Droid je strukturirana in rahlo ukrivljena Boston torba, ki jo enostavno moramo imeti. Mini Comet je luštna manjša torbica, odlična izbira za večerne zmenke. Tako kot plapolajoča obleka s pridihom 60-ih, predstavlja srce MAX&Co. kolekcije jesen-zima 2016. Naslednja izmed Miss Juno lepotičk je čudovita torba Comet, ki se ji tudi Olivia Palermo ni mogla upreti.

Miss Juno torbice so izdelane iz visoko kakovostnega usnja in na voljo v obeh - svetleči ali mat in gladki ali teksturirani različici. Vsaka torba je premišljeno zasnovana in izžareva vzdušje ter dopolnjuje paleto kolekcije MAX&Co. jesen-zima 2016. Bogati bordo in rdeči odtenki se nagibajo na bolj boemsko stran kolekcije, medtem ko kovinsko srebrna, pastelno roza in klasična črna odmevajo glavne barvne jesensko zimske kolekcije. Barve Miss Juno se med seboj dopolnjujejo, tako da jih MAX&Co. ženska lahko brez težav kombinira na različne načine.

Čeprav so torbe elegantne, s kovinskimi dodatki subtilno vnesejo blag občutek igrivosti. Če si pobliže ogledamo ključne dodatke, ki dajejo torbi pečat, opazimo, da sodoben prestiž, zmešan s klasičnimi linijami, abstraktno spominja na obraz robota.

V. J.

Foto: MAX&Co.

1.jpg1-1.jpg