Bili smo na ekskluzivnem pre-shopping dogodku Kenzo x H&M

4. 11. 2016 // Scena / Dogodki

V torek, 2. novembra, je v trgovini H&M v ljubljanskem Cityparku potekal ekskluzivni pre-shopping dogodek, ki so se ga udeležili številni modni navdušenci, blogerji in znani obrazi. Med prvimi so se med policami posebnega oddelka s kolekcijo Kenzo x H&M sprehodili tudi ambasadorji ekskluzivne kolekcije - tetovatorka Simona Borštnar, pevka in harfistka Raiven ter baletnik Lukas Zuschlag - ki so bili nad naborom igrivih kosov, smelih potiskov in živih barv naravnost navdušeni.

Raiven, harfistka in pevka

"Kar nekaj kosov popolnoma ustreza moji osebnosti, ker so zelo odštekani in kul. Navdušila so me tudi oblačila iz moške kolekcije, sploh puhasta jakna, ki je noro barvita in deluje dokaj rejversko. Predstavljam si, da bi bila odlična v kombinaciji s popolno črnino. Tudi v črne moške čevlje z zelenim robom sem se zaljubila na prvi pogled."

Lukas Zuschlag, baletnik

"Ko sem videl nabor, sem se navdušil nad drznimi kombinacijami barv in vzorcev. Vojaška parka mi je takoj padla v oči, tako kot pulover, ki sem si ga izbral, izvrstni pa so tudi moški gležnarji. Pri ženski kolekciji prevladujejo folklorne obleke, ki v meni vzbujajo zelo prijetne spomine na predstavo Labodje jezero, saj smo takrat sodelovali z oblikovalcem in kostumografom Urošem Belantičem. Tako kot sem bil takrat navdušen nad njegovim likovnim jezikom, sem tudi zdaj nad izvrstno kolekcijo Kenzo X H&M."

Simona Borštnar, tetovatorka in umetnica

"Prisegam na črno, a rože, ki krasijo jakno, izbrano za dogodek, so prelepe. Motivi rož se pogosto pojavljajo tudi pri mojem delu, zato so mi še toliko bolj pri srcu. Zanimivo je tudi to, kako dobro se počutim v oblačilih Kenzo x H&M! Lahko potrdim, da so materiali resnično ekskluzivni in vrhunski, medtem ko so vzorci in kroji predvsem izredno drzni."

Kolekcija KENZO x H&M bo na voljo v več kot 250 poslovalnicah H&M po vsem svetu, v Sloveniji je ekskluzivno na voljo v trgovini H&M v ljubljanskem Cityparku in v spletni trgovini, in sicer od 3. novembra.

V. J.

Foto: H&M

ula_furlan_nejc_sims_ic.jpghermina_kovacic_lukas_zuschlag-1.jpgHermina Kovačič in Lukas Zuschlag