4D Collagen: Bili smo na predstavitvi nove Afroditine obrazne nege

19. 2. 2017 // Scena / Dogodki

O pomembnosti kolagena, ki je najpomembnejši strukturni protein in nepogrešljivi gradnik kože, las in nohtov, se na veliko govori in piše. V Kozmetiki Afrodita so ob lansiranju nove obrazne nege 4D Collagen za javnosti pripravili pogovorni šov o kolagenu, ki so ga na zanimiv način izpeljali voditeljica Betka Šuhel z gosti: Natašo Pinoza – Afroditino ambasadorko ter obraz linije 4D Collagen, Andrejo Sterle Podobnik - himalajsko princeso in Slovenko leta ter dr. Ernestom Novakom – ognjenim kirurgom z dolgoletno lepotno prakso.

Gostje so vsak na svoj način povezani z Afrodito, pa tudi o kolagenu so imeli kaj povedati, saj le-ta z naravnim procesom staranja v tridesetih letih degradira, kar se kaže v porušeni enakomerni strukturi dermalnega tkiva. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, poimenovana 4D Collagen, uspešno gladi nastale težave kože. Temelji na napredni, več-nivojski kolagenski formulaciji z morskim kolagenom in biološko aktivnimi peptidi, ki na površini kože zagotavlja takojšen učinek liftinga, v globljih plasteh kože pa dolgoročno spodbudi tvorbo kolagena. Posledično se zmanjša pojavnost linij in gub celo do 31% ter opazno izboljša tonus kože. Obljublja torej pravi preporod kože ter je več kot lifting.

Linija izdelkov ima širok spekter za vse potrebe kože po tridesetem letu: Vlažilni serum za intenzivni občutek hidratacije, Kremi za normalno-mešano kožo in za suho kožo, Očesno kremo za spočit pogled, Sleeping masko za popolno nego kar med spanjem ter Ampule za 7-dnevno maxi pomlajevanje. Veliko število predstavnikov medijev, sveta slavnih ter lepotnih blogerk je po šovu nadaljevalo druženje še v Afroditinem lepotnem kotičku, kjer so lahko občutili ter preizkusili vse predstavljene izdelke linije 4D Collagen, strokovnjaki Kozmetike Afrodita pa so seveda z veseljem odgovorili tudi na vsa zastavljena vprašanja o pravilni in kvalitetni negi kože.

PR

Foto: Afrodita

blogerka_ajda_sitar_se_je_zadrz_evala_v_afroditinem_lepotnem_kotic_ku-1.jpgBlogerka Ajda Sitarafroditin_kolagenski_s_ov_je_bil_naravnan_na_z_ametno_mehkobo-_zvezdnis_ki_izgled_ter_povec_ano_napetost_koz_e.jpgPolna dvorana