Superga: Bili smo na predstavitvi najbolj šik copatov sezone!

23. 5. 2017 // Scena / Dogodki

Številni mediji in blogerji so se prejšnji teden zbrali v središču Ljubljane, da bi pozdravili sodelovanje med Fiatom 500 in Supergo. To je nastalo kot rezultat ponovnega lansiranja Superge na seznam popolnih poletnih sopotnikov, na katerem ni smel manjkati niti Fiat 500.

Superga se kot ena izmed najbolj priljubljenih športnih copat za prosti čas vrača v naša življenja. Tokrat samo še z več modnega stila! To kultno obutev so začeli proizvajati leta 1911 v Torinu v Italiji z najbolj prepoznavnim modelom Classic Superga 2750, govorice o podplatu iz posebne, vulkanizirane gume in izjemni kakovosti čevljev Superga pa so se hitro razširile po vsem svetu. Modni poznavalci so jo znova vzljubili, zato so poskrbeli za njeno vrnitev v velikem slogu. Vse odkar nosijo podpise najvplivnejših ljudi zvezdniškega sveta, pa so nepogrešljiv kos v omarah vseh ljubiteljev mode in kultnih kosov.

Fiat 500, veliki mali avtomobil, ki je dosegel že skoraj 3,8 milijona prodanih vozil in postal uveljavljeno ime, je bil prvič predstavljen leta 1957. Leta 2007, torej petdeset let pozneje, so se pri Fiatu odločili, da bodo dediščino popeljali v prihodnost: nastal je novi model 500 in takoj postal prodajna uspešnica. Osem let pozneje in po več kot 1,5 milijona prodanih vozil štafeto prevzema novi 500, ki je pripravljen na nove izzive in hkrati ohranja svoje globoke korenine. V oblikovalskem studiu Centro Stile Fiat so zasnovali prenovljeno zunanjost in notranjost, ki ohranjata značilnosti modela 500 in ga hkrati naredita še bolj privlačnega. Fiat 500 je sestavljen po čarobni formuli, saj gre za edini model, ki prepričljivo združuje nasprotja: je ekskluziven, vendar dostopen, eleganten in hkrati zabaven. V sebi združuje tehnologijo in sentiment, da se znova povzpne v sam vrh znotraj svojega razreda. Novi 500 ni večji, vendar ima več tehnologije, različnih motorjev in možnosti prilagajanja: le tako je mogoče izpopolniti lastnosti že tako kultnega in mojstrskega avtomobila. 500 ponuja odlične in varčne motorje, ki so še prizanesljivejši do okolja, skladen je tudi z najstrožjimi standardi, zato spada med najvarnejše avtomobile v celotnem razredu.

Superga je v Sloveniji dostopna v trgovinah XYZ Premium Fashion Store, Sportina Store, Tomas Sport, Sneakers in Kompas Shop.

superga_event_4-1.jpgblogerka_bojana_ksela.jpgBojana Ksela