Čarobno popotovanje skozi jesensko - zimske trende

28. 9. 2022 // Scena / Dogodki

Ob Mesecu italijanske mode so v Galeriji Emporium pripravili veliko modno revijo vrhunskih italijanskih blagovnih znamk in nas popeljali na čarobno popotovanje skozi jesensko-zimske trende.

Letošnje modne smernice s podpisom Made in Italy so izredno raznolike in drzne, v ospredju so elegantne modne kombinacije v živahnih odtenkih.

Nepozabno modno doživetje so spremljali ritmi znanih italijanskih izvajalcev, v čevlje katerih so stopili slovenski vokali - Lea Sirk, Nuška Drašček, Klemen Slakonja in trenutno eden najbolj priljubljenih pevcev pri nas, frontman glasbene skupine Joker Out, Bojan Cvjetićanin.

Italijanska moda že od nekdaj piše zgodovino in je po vsem svetu sinonim za kakovost in odličnost. Zato v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si že drugič praznujejo Mesec italijanske mode, v sodelovanju z Italian Trade Agency pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji. Z več kot 50-imi različnimi italijanskimi blagovnimi znamkami so največji ponudnik italijanske mode v Sloveniji.

Foto: PR

galerija_emporium_modna_revija-0005.jpggalerija_emporium_modna_revija-0076.jpg