Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve

15. 4. 2023 // Scena / Dogodki

v čudovitem ambientu Manifesta, staromeščanskega stanovanja v centru Ljubljane, je Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve in torbic za pomlad in poletje 2023.

Letošnji trendi so navdušili na edinstveni razstavi čevljev, ki je bila navdih vsem medijem in vplivnežem, ki so se nato pod vodstvom priznanih umetnikov ekipe Arty Party preizkusili v kreativnem ustvarjanju. Poprijeli so za čopiče, izbrali motiv, namešali barve in odtisnili svoj pečat letošnje pomladi na svoj par Deichmann superg. Sicer pa nova pomladno-poletna kolekcija kar kliče, da skočimo v barve. Je bolj trendi kot kadarkoli. Dopušča vam, da dopolnite svoj videz z vsestranskimi supergami, trendi loaferkami ali pa šik salonarji z visoko peto. To pomlad in poletje boste blesteli v odtenkih rožnate, živo rumene, opazno zelene ali pa neon modre, oranžne in bele, s čimer boste ustvarili pravi stilski kontrast.

Nova pomladno-poletna kolekcija, ki je že na ogled v poslovalnicah Deichmann, v ospredje postavlja barve, in sicer vse od pastelnih do intenzivnih tonov ter nevtralne bele, ki ostaja trendovska barva poletja. Izjemno dominantne so intenzivno svetleče barve, in sicer oranžna, rožnata, zelena ali modra, njihovo elegantno nasprotje pa so nežne pastelne barve, kot so barva mete, sivke ali vanilije. V barve boste torej skočili v večnih supergah, elegantnih sandalih, trendi čevljih s polno peto ali salonarjih v stilu 70. let, ki jih z izbranimi modnimi dodatki lahko enostavno kombinirate k prav vsem najljubšim stajlingom, vaša postava pa bo izjemna. Kolekcija namreč želi iz vsakega posameznika izvabiti poletno sproščenost, s katero samozavestno in odločno stopa po svojih poteh. Na predstavitvi kolekcije so se zbrani ljubitelji mode, vplivneži, novinarji in uredniki preizkusili v umetniškem ustvarjanju. Izbrali so si enega izmed treh motivov, nato pa pod vodstvom priznanih umetnikov ekipe Arty Party poslikali svoj par Deichmann čevljev. Dokazali so, da jim kreativnost nikakor ni tuja. Prijetno druženje ob slikarskih čopičih je nadgradila odlična pogostitev vrhunskega kulinaričnega mojstra Luke Novaka, ki je z izborom barvitih jedi poskrbel še za dodaten navdih, tokrat malce bolj slasten. Med povabljenim so bili tudi Rebecca Gliha, Zala Zagoričnik, Nataša Mernik, Alja Perne, Vita Starman, Mateja Hojnik, Jerica Zupan in drugi vplivneži, ki že vrsto leto skupaj z Deichmannom pišejo zgodbo o uspehu.

»Pomladno-poletne modne smernice kar kličejo po sončnih žarkih in napovedujejo prihod poletja. Veseli nas, da smo tokratno tradicionalno druženje zasnovali drugače – da smo obiskovalcem ponudili kreativno izkušnjo in z njo možnost, da si sami ustvarijo svoj par čevljev. V prekrasnem ambientu smo uživali v ustvarjanju z barvami, obenem pa navdih iskali v razstavljenih modelih iz nove kolekcije. To sezono na policah vsekakor ostajajo trendovske superge v beli barvi, ki so stalnica, in sicer ne glede na modne smernice ali letni čas. Sledijo jim loaferke, ki s svojim robustnim stilom, a nežnimi barvami, učinkujejo tako ležerno kot tudi elegantno in urejeno. Za poletne večere pa so na voljo šik salonarji in sandali z različno visokimi petkami in detajli, ki poskrbijo za dodaten glamur,« je še razkrila Alja Skrt, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.

Hvala tistim, ki ste bili včeraj z nami na prvi Deichmann kreativni delavnici pod mentorstvom Arty Party, s pomočjo katere smo skupaj skočili v barve te pomladi in poletja.

Ob predstavitvi nove kolekcije boste tako tudi sami blesteli v unikatnih kreacijah superg po vašem okusu.

Foto: PR

deichmann_in_povem_ekipa_z_aljo_skrt_levo_zgoraj_na_c_elu.jpgdeichmann_arty_party.jpg