Dobrodelna akcija „Za mizo polno ljubezni“ bo razveselila družine v stiski

1. 10. 2020 // Scena / Dogodki

Dobrodelna akcija Za mizo polno ljubezni je plod novega sodelovanja družbe Henkel in organizacije Anina zvezdica, ki bo polepšala jesen 100 socialno ogroženim družinam. Potekala bo od 1. do 30. oktobra, v njej pa bodo sodelovali vsi kupci, ki bodo v tem času v trgovinah Spar kupili katerikoli izdelek blagovnih znamk Pril ali Somat.

Akcija poteka pod sloganom #EnjoyTogether, s katerim Henkel opozarja na pomen medsebojne povezanosti, ki je izjemnega pomena v teh nenavadnih časih. Akcijo so napovedali na ustvarjalni kuharski delavnici priljubljene kulinarične blogerke Ane Žontar in kuharske navdušenke ter voditeljice Mojce Mavec. Anina zvezdica, ustanoviteljice Ane Lukner, je doslej organizirala številne akcije zbiranja sredstev in sodelovala z mnogimi podjetji, športnimi društvi, šolami, vrtci in fakultetami. Pod njenim okriljem so potekale delavnice za otroke, katerih namen je motivirati najmlajše in jih vključiti v različne ustvarjalne dejavnosti. Anina zvezdica je na ta način s svojim nesebičnim delom prinesla veselje v mnoge domove, tokrat pa bo s pomočjo Henkla in zvestih kupcev njihovih izdelkov poskrbela, da bodo družine vsaj za trenutek pozabile na vsakdanje skrbi in težave.

Vesela sem, da znova sodelujemo s Henklom, saj se je izkazalo, da naše sodelovanje z leti postaja vse boljše in lepše za tiste, ki ga najbolj potrebujejo. Vnaprej hvala vsem kupcem, ki bodo podprli akcijo, kajti vsak darilni bon, ki ga bo prejela družina, bo uporabljen na najboljši možen način in z veliko hvaležnosti z njihove strani, je povedala Ana Lukner Roljič, ustanoviteljica organizacije Anina zvezdica.

„S to akcijo želimo pomagali družinam, ki pomoč resnično potrebujejo in hkrati podpiramo nesebično delo organizacije Anina zvezdica, ki vsakodnevno pomaga številnim družinam. Hvaležni smo članom Anine zvezdice za odziv in hvala vsem, ki boste akcijo podprli. Naše sodelovanje z Anino zvezdico traja že nekaj let in izjemno smo ponosni, da se lahko vključujemo z lastnimi pobudami. Letošnje leto pa je še posebej zahtevno in nas dodatno motivira, da pomagamo in spodbujamo skupne aktivnosti, dodaja Jaka Petek, key account manager.

Foto: Jaka Arbutina / Mediaspeed

20332x0016.jpg20332x0054.jpg