Ena najbolj popularnih znamk vstopila v Slovenijo!

24. 3. 2023 // Scena / Dogodki

Ljubitelji modne obutve in drugih modnih dodatkov se lahko veselijo, saj je prav včeraj ena od najbolj poznanih svetovnih modnih blagovnih znamk – kanadski brend ALDO - prvič odprla svoja vrata v Sloveniji! Vsi modni navdušenci jih boste od sedaj naprej lahko obiskali v ljubljanski Supernovi na Rudniku, kjer boste nakupovali vaše najljubše obutve in modne dodatke, v skladu s svetovnimi modnimi trendi!

Na dogodku se je včeraj zbralo kar nekaj modnih ljubiteljev in navdušencev nad Aldo blagovno znamko, ki so novo trgovino pospremili na trg. Obiskovalci so ob zvokih DJ-a in Ule Furlan, ki je uvodoma pozdravila vse zbrane, imeli kot prvi vpogled v nove modne kose Aldo obutve in drugih aktualnih modnih dodatkov.

Blagovna znamka ALDO je svojo modno zgodbo pričela pisati pred 50-imi leti in trenutno beleži preko 1.650 trgovin, v 110-ih državah. Gre za modno znamko obutve, ki nudi popolno kombinacijo izrazito modernih, udobnih in cenovno dostopnih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov, ki so zmeraj v stilu s svetovnimi modnimi trend, in se lahko po hitrosti spremljanja in razvoja slednjih postavi ob bok trgovski verigi Zara, toda na področju obutev.

Poleg spremljanja svetovnih modnih trendov pa je njen glavni fokus tudi ekološka odgovornost in tehnološko dovršene inovacije. ALDO se prav tako lahko pohvali kot prva modna blagovna znamka, ki je certificirana kot brezogljična, saj poleg temeljitega sledenja svoji ekološki filozofiji veliko energije namenja tudi kreiranju posebnih kolekcij iz recikliranih materialov.

In ko govorimo o tehnologijah, ne smemo pozabiti na revolucionarno ALDO inovacijo imenovano Pillow Walk, ki v ospredje postavlja predvsem modno in udobno obutev. Pillow Walk modeli so razviti s pomočjo posebne tehnologije, kjer se v obutev vgrajuje posebna penasta notranjost, nameščena na delih stopala, ki so najbolj na udaru med hojo; pete in sredinski del stopala. Mehki vložki omogočajo udobno hojo, blažijo udarce med samo hojo ter poleg udobja nudijo tudi dodatno stabilnost, ravnotežje ter v skladu s tem tudi drugačno samozavest.

Omenjeni blagovni znamki pa se niso morale upreti niti svetovne zvezde, z več kot milijoni sledilcev na svojih socialnih omrežjih. Tako je Aldo obutev krasila modne kreacije nekaterih največjih modnih ikon, med katerimi so tudi: Kate Middleton, Gigi Hadid, Kristen Stewart, Gabrielle Union, Taylor Swift, Jessica Alba , Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Jordan Fisher, oboževalci Alda pa so postale tudi nekateri največji Tik-tok in Instagram influencerji.

V novi Aldo trgovini je obiskovalcem na voljo tako ženska kot moška kolekcija, ki že osvaja svetovna tržišča z nepozabno kombinacijo udobnih, elegantnih in sofisticiranih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov. Bestselerji, kot je model Stessy obutve z visoko peto, urbani kavbojski modeli gležnjarjev, elegantni mokasini ali sandali v pastelnih barvah, ki privabljajo toplino.

Pomemben in večen klasik, ki ga moramo prav tako nujno imeti v svoji omari, pa so udobne, športne teniske, ki jih boste lahko v popolni kombinaciji zase našli tudi v Aldo trgovini. V ponudbi tenisk so na voljo raznoliki vzorci, kjer naslov zmagovalnega zagotovo nosi tisti, cvetlični.

Vsak modni izgled boste lahko elegantno dopolnili z nepozabnimi torbicami, ki se odlično prilegajo tako za dnevne ali večerne izhode. Aldo vam v tej kolekciji predstavlja raznolike modele v večih barvah, ki jih krasijo minimalistični detajli, kot so perlice, zlati trakovi ipd., čemer se prav nobena modna navdušenka ne bo mogla upreti.

In prav tako moški, ki radi spremljajo modne trende, cenovno dostopnost in kvaliteto bodo lahko našli nekaj zase, za vsako priložnosti. Vse od elegantnih in svečanih obutev do udobnih tenisk, kjer celotno kombinacijo Aldo ponudbe zaokrožuje tudi pestra izbira torb in nahrbtnikov. „Must have“ moške obutve so prav tako izdelki, kreirani s pomočjo Pillow Ealk in Flex tehnologije, z maksimalno udobnimi podplati.

Foto: PR

ss23_q1_candyshop_w_stessy2_0_sachetpink_3227.jpgtrgovina_aldo_v_supernovi_na_rudniku.jpg