Havaianas osvoja slovensko obalo s prvo samostojno trgovino v Sloveniji

23. 6. 2018 // Scena / Dogodki

Prvi poletni dan je v Portorožu zaznamovalo druženje v prvi samostojni trgovini Havaianas v Sloveniji, ki je na obalo privabila številne predstavnike medijev in blogerje. Vroč poletni dan in zadnji modni trendi, so na obalo pripeljali Tjašo Kokalj Jerala, Nejca Simšiča, Danico Lovenjak in modne blogerke Bojano Ksela Rose, Aljo Bitenc, Natašo Mernik in Saro Zavernik.

Priljubljena brazilska znamka je namenjen ženskam, moškim in otrokom, ki obožujejo nepozabne poletne dni, sledijo zadnjim modnim trendom in stavijo na kakovost ter udobje. Otvoritev samostojne trgovine Havaianas v Portotožu je del mednarodne širitve priljubljene brazilske blagovne znamke. Pisana barvna paleta in širok izbormodelov, ki zadovoljijo tudi tiste z najbolj izbranim okusom, sta zagotovo dobra razloga, da v prihodnjih tednih obiščete mesto rož.

Blagovna znamka Havaianas, brez katere si ne moremo predstavljati vročih poletnih dni, je inspiracijo našla na Daljnem vzhodu, v tradicionalnih japonskih sandalih zori. Posebnost podplata z odtisom riževega zrna krasi prav vsak par Havaianas tudi danes. Blagovna znamka Havaianas je z letošnjim letom postregla z modeli, ki zadovoljijo vsak modni okus – od klasičnih enobarvnih japonk, ki jih inspirirajo barve Brazilije do barvitih potiskov, elegantne kolekcije sandalov s kovinskimi detajli in priljubljenih espadril, ki so tudi to sezono eden najbolj modnih kosov ljubiteljev trendov. Vsak par Havaianas odlikuje izjemna kvaliteta in udobje ter dizjan, ki bo vedno opazen. Japonke, ki jih nosijo milijoni po vsem svetu s svojo zgodbo v naš vsakdan vnaša prepoznaven brazilski duh, ki ga odlikuje pozitivizem in sproščen življenjski slog.

Vsi, ki obožujete poletno lahkotnost boste v blagovni znamki Havaianas našli nepogrešljivega partnerja tega poletja. Modeli so namenjeni tako užitkom na plaži kot urbanim modnim trendom.

V. J.

Foto: Mediaspeed / Vid Rotar

havaianas_portoroz_9.jpghavaianas_portoroz.jpg