in.lifestyle experience...powered by Afrodita

14. 4. 2024 // Scena / Dogodki

Čudovit spomladanski dan je zagotovil krasno kuliso za naš prvi in.lifestyle experience.

in.lifestyle experience je posebno butično doživetje ustvarjeno s skrbnostjo. Ustvarjeno iz naklonjenosti do tistega kar lahko nahrani. Dušo, energije, radovednosti in telo. Je druženje z dodano vrednostjo.

in.lifestyle experience je zasnovan kot doživetveni dogodek, ki prisluhne, izobrazi, izpolni in obogati.

Je trenutek, v katerem se srečajo intimna družba, navdih, raznovrstne osebnosti in se prepletejo zgodbe, ki odzvanjajo. Je srečanje tukaj in zdaj, ko celo čas malo postane.

Prva partnerica serije svežih, intimno in izkustveno zastavljenih dogodkov, je bila Kozmetika Afrodita.

Zanjo se kdaj zdi, da pod resnično taktirko grške boginje orje lepotno in kozmetično ledino, se loti inovacij in vsakič znova navduši.

In čeprav za boginjo Afrodito pravijo, da je bila rojena v morski peni, je dobro znano, da je tista najbolj lepotilno uresničena doma pri nas, v Rogaški.

Od tam je na naš in.lifestyle experience poslala novo 5 PEPTIDE LIFT kolekcijo in predstavila štiri izdelke: LIFTING SERUM, VLAŽILNO in HRANLJIVO ULTRA-LIFTING KREMO ter KREMO ZA PODROČJE OKOLI OČI.

Judita Želenik, vodja tržnega komuniciranja Kozmetike Afrodita, pa je v intimnem vzdušju doživetja, razkrila in razblinila nekaj mitov.

Z gotovostjo drži, da:

  • obstaja konkretna razlika med serumom in kremo,
  • velja imeti serum za osnovo nege obraza skozi celo življenje, ne glede na letni čas,
  • je pa glede na letni čas, starost, stanje metabolizma ter druge specifike potrebno prilagajati izbor kreme,
  • da po 50-tem ni potrebno striktno ločevati med nočno in dnevno kremo,
  • da tudi pred 50-tim lahko uporabljamo kreme za zrelejšo kožo,
  • moramo predvsem zelo dobro poznati potrebe svoje kože in njene specifike,
  • s tapkanjem kreme za okrog oči, poleg vlaženja kože, prebudimo tudi akopresurne točke,
  • je kofein ne le ključna sestavina anticelultitičnih izdelkov, temveč po zabuhlostih ali na primer “prekrokani noči” tudi dober odvajalec zastale vode iz obraza.

Namigov polne smo uživale še ob testiranju njihove linije 5 Peptide lift, kmalu pa se o njej oglasimo s še bolj celovitim poročilom in rezultati.

No, takojšnje pozitivne učinke pa smo občutile in doživele ob FLOWER TERAPIJI pod taktirko Mete Sporiš iz Sanjskega šopka.

Ko smo uspele umiriti klepet in uvodne radostne energije, nas je Meta skozi usmerjeno pozornost na dih, pripeljala do kratke meditacije z zaprtimi očmi.

Z njo smo umirile svoj srčni utrip in izostrile ostala čutila. Med dlani in prste pa je Meta vsaki namenila cvet, ki smo ga potem miže prepoznavale, otipale steblo, liste, morda trnje in ga skušale vizualizirati v mislih.

Ta intimna podzavestna podoba se je potem, ko smo spet odprle oči, odgnala v resničnost.

Skupaj z njo smo se po prostoru sprehajale med mnogoterimi možnostmi cvetov. In se prepustile sveže razigrani domišljiji, ki nas je intuitivno vodila med rožami, vejami, vejicami, listi in cvetovi – do končne individualne podobe šopka vsake posameznice.

Iz Sanjskega šopka, ki je bil tudi sicer prizorišče našega prvega in.Lifestyle Experienca, ga je vsaka lahko za spomin odnesla celo domov.

V poptonico za domov in v večen spomin pa smo naložile še vse slastne okuse in butične mojstrovine kateringa Makrame Eipprova.

In dan sklenile z nepozabnimi energijami vseh čudovitih posameznic, s katerimi smo uresničile prvo skupno doživetje.

U.F.

Foto: Nike Koležnik

inlifestyle-experience-powered-by-kozmetika-afrodita.jpginlifestyle-experience-powered-by-kozmetika-afrodita-5.jpg