Kozmetika Afrodita navdušila z anti-age inovacijo 3 peptides

21. 4. 2016 // Scena / Dogodki

Lepa koža je vedno modi. In moda narekuje lepo kožo. Prav zato so se v Kozmetiki Afrodita odločili, da bodo kot ekskluzivni lepotni pokrovitelj podprli letošnji Ljubljana fashion week ter se istočasno javnostim predstavili z novim dosežkom moderne dermo-kozmetologije: s profesionalno obrazno linijo 3 peptides.

Inovacija iz laboratorijev Kozmetike Afrodita predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože, ki se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven! Z močjo biološko-aktivnih peptidov deluje neposredno na kožne celice ter kožo opazno učvrsti, zgladi kožni relief in deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub.

Kreatorji še ene kozmetične uspešnice so za povabljene v Maxi klubu pripravili zabavno predstavitev superiorne anti-age nege, skozi katero jih je popeljala voditeljica Betka Šuhel. Gostila je igralko in komičarko Lucijo Ćirović, ki ima edinstven pristop za odpravljanje gub – govorjenje iz trebuha. Svoje mnenje o gubah in kako jih odpraviti pa so na humoren način prispevali tudi učenci osnovne šole v krajšem filmu.

​V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli ...​

Foto: PR

uvodna.jpg6.jpg