Lisca na modni reviji predstavila novosti za pomlad-poletje 2018

27. 6. 2017 // Scena / Dogodki

Lisca je 23. junija 2017 v Portorožu svojim poslovnim partnerjem iz kar 20 držav in izbranim predstavnikom medijev predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo razveseljevale modne navdušenke v pomladno-poletni sezoni 2018.

Modno zgodbo je navdihnila Sicilija, ki se je zlila s sodobnimi trendi perila, kopalk, pižam in modnih poletnih oblačil. Tu je Lisca svojo ponudbo še razširila. Bluze, oblekice, tunike, kombinezoni in modne poletne hlače nadgradijo kolekcijo kopalk in perila Lisca in Cheek by Lisca. Izbrani materiali, prefinjeni detajli in modni kroji pomladno-poletne kolekcije 2018 bodo ženskam laskali.

Kaj lahko v naslednji sezoni pričakujejo modne navdušenke?

V perilu Lisca Selection bo dama spogledljiva in drzna. Vezenje in prosojni detajli, učinki tattooja, kristali Swarovski, brezšivni robovi in svilnata mehkoba ob dotiku s kožo pričarajo prefinjeno eleganco. Bodoče neveste bodo navdušene nad nadvse zapeljivo serijo perila Glory, ki bo v romantičnem tonu vanilije prava izbira, da bodo zablestele na najpomembnejši dan. Čar sodobne ženske je v njeni strasti do življenja, mladostni energiji in eleganci, v njeni odločnosti in spopadanju z vedno novimi izzivi. Romantične modele perila Lisca Fashion krasijo nežne čipke in modne vezenine, transparentni vstavki, satenasti zaključki in mladosten potisk pomladnih vrtnic. Harmonija skrbno izbranih detajlov povezuje zapeljivo eleganco s sproščeno romantiko. Perilo dopolnjuje eleganten spalni program. Vse več pozornosti pa Lisca daje tudi oblačilom za prosti čas, ki predstavljajo združitev pižame in modne ženstvene trenerke.

Pomladno-poletna kolekcija perila Cheek by Lisca pooseblja vihravo mladostno energijo. Nežna prosojnost, vezene rožice, modne široke elastike, geometrijski motivi ter pomladna barvitost potiskanega cvetja in pik so le nekatere lastnosti novih modelov perila. Za športni videz bodo poskrbela lahkotna modna športna oblačila s simpatičnim sporočilom, kolekcijo pa dopolnjujejo vedno zaželene črne in bele majice različnih oblik. Domišljija je brezmejna, ustvarja tisoče čarobnih zgodb – tudi pri ustvarjanju in izbiri kopalk. Modna draperija, mrežasta tkanina in bogati dodatki ustvarjajo sofisticirano in prefinjeno kolekcijo kopalk Lisca Selection. Ženska se bo v njih počutila ženstveno, glamurozno in samozavestno. Etno in geometrijski vzorci, tropski potiski in žive modne barve zaznamujejo kolekcijo kopalk Lisca Fashion, ki bodo poudarile žensko postavo z atraktivnimi modeli. Poletje Liscine modne navdušenke bo obarvano v tropske vzorce, žive barve in geometrijske detajle kopalk Cheek by Lisca. Mix&match serije bodo omogočile ustvarjanje popolne poletne kombinacije.

To poletje je razširjena kolekcija oblačil za prosti čas oz. dodatkov, ki dopolnjujejo posamezno serijo kopalk Lisca in Cheek by Lisca. Za popolno podobo bodo poskrbeli različni dodatki za na plažo ali oblačila za sproščen vsakdan. Vse serije kopalk so separatne, kar pomeni, da je mogoče zgornji in spodnji del kupiti ločeno in tako med seboj kombinirati modele.

Moški bodo modele perila, pižam in kopalk izbirali v kolekcijah Lisca Men, otroci pa bodo razigrani v barvitih ljubkih kopalkah linije Kids.

Modno zgodbo Sicilije in kolekcije perila, kopalk in spalnega programa za pomlad-poletje 2018, so na modni pisti predstavile mične manekenke med njimi tudi Zlata Okugić, Nadiya Bychkova, Anamarija Avbelj, Katja Škofic, Nastasja Prihoda, Tina Katanić, Aleksandra Tasić … Znanim obrazom Liscinih manekenk pa so se tudi to leto pridružili novi sveži manekenski obrazi.

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar, Rebeka Lovrić Anušić pod vodstvom art direktorice Maje Ratajc.

PR

Foto: Mediaspeed

zakljuc_na_fotografija.jpgaleksandra_tasic_-_manekenka-_kopalke_lisca_fashion.jpg