Max Factor je na inovativen način predstavil najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze

21. 3. 2024 // Scena / Dogodki

Tokratna zgodba je združila moči blagovnih znamk Max Factor, Bon Bon Ateljeja in La Mousse Goose. Izjemni mojstrici Nika iz Bon Bon Ateljeja in Lucija iz La Mousse Goose sta namreč za to priložnost ustvarili pet pralinejev in štiri sladice. Devet izjemnih slaščic v kombinaciji z devetimi odtenki 2000 Calorie Lip Glaze-ov namreč predstavljajo popolno kombinacijo, ki se ji ženske preprosto ne morejo upreti. »Vsaka slaščica ima svojo zgodbo in vsak odtenek bleščila za ustnice ima svoj karakter. Na ta način smo združili zgodbe 2000 Calorie Lip Glaze-ov z dvema ustvarjalkama, ki sta za izbrani dogodek pripravili devet sladkih okusov. Slaščice La Mousse Goose in pralineji Bon Bon Ateljeja v kombinaciji z bleščili predstavljajo neustavljivo kombinacijo za nasmeh na obrazu,« je povedala Tina Fabjan, vodja odnosov z javnostmi za Max Factor.

Za ikonični volumen

2000 Calorie Lip Glaze v kategorijo bleščil za ustnice prinaša ikonično umetniško znanje znamke na področju volumna. Novi 2000 Calorie Lip Glaze uporabnicam zagotavlja »glazuro« prijetnega volumna in je najbolj varovana skrivnost umetnikov ličenja za nelepljive in sijoče ustnice. Izdelek preoblikuje ustnice, zagotavlja takojšen učinek polnosti in zrcalnega sijaja, kar uporabnikom omogoča, da posnemajo znane trende na družbenih omrežjih, od "olja za ustnice" (Lip Oil) do "steklenih ustnic" (Glass Lips).

Potrošniki danes iščejo izdelke s koristnimi lastnostmi, ki skrbijo za kožo. To je nekaj, kar 2000 Calorie Lip Glaze zagotavlja s svojo vlažilno vegansko formulo, ki vsebuje hialuronsko kislino in skvalan.

2000 Calorie Lip Glaze je neverjetno enostaven za nanašanje, saj ima edinstven aplikator z izjemno veliko blazinico, ki zagotavlja sijaj z enim samim potegom. Zaradi edinstvene formule lahko izdelek nanesete tudi na šminko, da povečate volumen, lahko pa ga kombinirate s črtalom za ustnice Max Factor za vidno polnejše ustnice.

Končni učinek je brez mravljinčenja z nelepljivim in sijočim zaključkom, ki je na voljo v deveth odtenkih. Vsak odtenek je ličen, bleščeč, kremast in prosojen ter prežet z neustavljivim vonjem po vaniliji in mleku. To je obvezen dodatek v vseh torbicah za ličila to zimo.

Ključne lastnosti:

- Polni sijaj

- Takojšen učinek polnosti ustnic

- Izjemno udobjena ustnicah

- Vidno polnejše ustnice

- Lahka in nelepljiva formula za izjemno visok sijaj kot „Galzura”.

- Negovalni kompleks hialuronske kisline in skvalana

- Izjemno velik aplikator

- Je veganski

- Vonj po vanilijevem mleku

Na voljo v DM, Mueller in Tuš drogerijah.

BON BON ATELJE: Čudovita zgodba pralinejev, ki se stopi v ustih

Nika Svetec iz Bon Bon ateljeja je za predstavitev pripravila pet različnih okusov pralinejev, ki se izjemno podajo h bleščilom za ustnice. Tako kot Lip Glaze-i so tudi njeni pralineji izjemno lični, bleščeči, in prežeti z neustavljivo privlačno glazuro. Nika je ob tem povedala: „Ko ugrizneš v svoj naslednji bon bon, ne osrečiš samo svoje duše, pač pa pomagaš tudi meni na poti k revoluciji čokoladne industrije. Želim, da najdeš kombinacijo bon bonov, ki bodo izražali tvoj karakter, tvojo osebnost in strasti.“

LA MOUSSE GOOSE: Spajanje božanskih sladic, omamne arome in privlačne prezentacije

Slaščičarska mojstrica Lucija Vučak je svoje znanje pridobila tekom let tako v Sloveniji, kot Franciji in stremi k profesionalnosti, natančnosti in kompleksnosti izdelkov, ki pridejo izpod njenih rok. Ob predstavitvi je izpostavila štiri sladice, ki se odlično spajajo z bleščili za ustnice in skupaj z njimi poskrbijo, da se za trenutek počutite kot v nebesih. In kaj sestavlja La Mousse Goose sladice? Lucija pravi: „Obsesija z okusi, novostmi in kvaliteto. Obsesija združiti vse tri v gurmanske sladice, od surovin do končnega izdelka.“ V La Mousse Goose tako najdete čudovite tortice za vse priložnosti, katerim se lahko pridružijo lične monoporcijske sladice, božanski veliki piškotki, slastne pite, kremne sladičke v kozarčkih in še in še.

event-7.jpgevent-93.jpg