Modna Crocsastična poletna zabava

7. 6. 2017 // Scena / Dogodki

Crocs, eden večjih ponudnikov inovativne in udobne obutve za prosti čas, nam je še pred poletjem pričaral barvit in moden skok v vroče mesece. V restavraciji DiVino, ki se je za en dan prelevila v rajsko poletno plažo, je na prvem Crocs dogodku v Sloveniji predstavil nove poletne trende Crocs obutve, ki iz udobja vedno bolj vstopa v svet mode. Najnovejšo kolekcijo sta s podiranjem stereotipov domisleno predstavila Tara Zupančič ter Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocks, ki je distributer za blagovno znamko Crocs za celo Evropo.

Predstavniki medijev, blogerjev in poslovnih partnerjev iz cele regije so na dogodku spoznavali raznoliko Crocs ponudbo, ki slovi po edinstvenem materialu - Croslite. Gostje so se prepustili zgodbi nove kolekcije in se zabavali ob ritmih DJ-ja in mojstrskemu šovu barmana. Za vrhunsko Crocsastično poletno zabavo pa je poskrbel tudi foto kotiček, ki je z zabavnimi ozadji ter poletnimi pripomočki pričaral nepozabne poletne trenutke. Vse o Crocsovi zgodbi o uspehu in o tem, da se v Sloveniji proda največ Crocs obutve v Evropi, je na dogodku razkril Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocs:

"Crocsi že dolgo niso več samo obutev za prosti čas, saj je raznolikost modelov v novi kolekciji izjemno široka in sledi zadnjim svetovnim modnim smernicam. Znan modni oblikovalec Christopher Kane je namreč že tretjič v svoji modni reviji obul modele v Crocse, o njih pa pišejo mnogi priznani modni mediji po svetu. Letos pa je tudi z novo kampanjo 'Come as you are' Crocs ambasadorka postala priljubljena igralka Drew Barrymore, ki v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko – tukaj namreč beležimo kar največjo prodajo v Evropi. Ponosni smo na osupljiv podatek, da smo v Sloveniji od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje. To nam daje še dodatno motivacijo, da stremimo k vedno boljši in kakovostni ponudbi."

PR

foto_2.jpgTara Zupančič, voditeljica dogodka, si je tudi izbrala svoj Crocs par za vroče poletjefoto_1.jpgNova Crocs kolekcija Isabella je barvna, trendi, udobna in idealna za poletje