Na predstavitvi spomladanske kolekcije Luisa Cerano

13. 4. 2018 // Scena / Dogodki

Včeraj smo si v čudovito urejeni blagovnici Maxi ogledali predstavitev spomladanske kolekcije ženstvene mode Luisa Cerano.

Luisa Cerano je znamka, kateri so zveste modne, samozavestne ženske z dovršenim stilom. Bistvo modne znamke, ki si je postavila zelo visoka merila, kar zadeva kvaliteto, dizajn in vrednost, je nedvomno ženskost z 'casual' pridihom. V vsaki novi kolekciji ekipa Luisa Cerano blagovno znamko interpretira na nov in svež način in tako je bilo tudi tokrat.

Kolekcija Luisa Cerano pomlad 2018

Sproščen 'luksuz' in očarljiv glamur za prodoren, moderen slog oblačenja. V ospredju kolekcije so blazerji različnih velikosti, krila v novih dolžinah ter dosleden poudarek na pasu. Nove barve se predstavljajo na osnovi črne barve in barve mandlja, zelene barve maha ter nove vijolične, ki uspešno osvežijo belo in umazano belo barvo! V kolekciji je opaziti tudi trendne vzorce, med katerimi tokrat izstopajo črte v temno modrih in rjavih ter svetlo modrih in belih barvnih kombinacijah.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na predstavitvi modnih trendov v Maxiju. Druženje nam je popestrila tudi cvetličarna Gardenia, saj smo z njiihovo pomočjo sestavljali šopke, ki so nam polepšali deževen pomladni dan.

V. J.

Foto: Modiana

modiana-luisa-cerano-20180412-16-1.jpgmodiana-luisa-cerano-20180412-1.jpg