Praznovanje 50. rojstnega dne modne znamke Comma

6. 10. 2023 // Scena / Dogodki

v Petem Kupeju v Zagrebu je potekala modna revija ob praznovanju 50. rojstnega dne modne znamke Comma. Praznovanje pol stoletja ustvarjanja mode za samozavestne in ambiciozne ženske je privabilo številne ljubitelje Commine estetike iz celotne regije. Med zbranimi so bili: Lorella Flego, Tatjana Tajči Cameron, Iva Radič, Vesna Ponorac,…

Ob petdeseti obletnici so oblikovali ekskluzivno jubilejno kolekcijo »50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION«, ki slavi raznolikost žensk in lepoto, ki izhaja iz njihove edinstvenosti. Navdih za slavnostno kolekcijo je bogata dediščina znamke. Klasični kosi in kroji pa so zaživeli v prenovljenih in svežih oblačilih. Ekskluzivna jubilejna kolekcija je ženstvena, elegantna in sofisticirana.

Modna revija

Na modni reviji je bilo predstavljenih 34 modnih kreacij, ki so jih nosile manekenke in še 7 modnih kreacij, ki so jih nosile znane influencerke iz regije. Med njimi so bile Ula Furlan In Nika Kar iz Slovenije, Elena Dizdar in Ivana Vukošić iz Hrvaške, ter Milica Bukmirović, Maja Manojlović in Alina Juhart iz Srbije.

Skozi subtilno poigravanje z različnimi silhuetami in modnimi detajli so prikazane nežne in romantične razsežnosti oblačil, s stajlingom pa so dodani elementi, tradicionalno povezani z »moškim svetom« mode. Ta izzivalna mešanica romantičnega, čutnega, drznega in samozavestnega stila odlično odraža pristnost vsake ženske, ki izbere oblačila Comma.

Za stajling revije je poskrbela priznana hrvaška modna stilistka Ana Nikačević, za stajling las znamka Keune, za ličila vizažistka Dajana Pajkić z znamko Jane Iredale, za nakit pa zlatarna Prahir. Priznana istrska znamka Meneghetti je poskrbela za vrhunska vina, ki so navdušila brbončice vseh zbranih.

Opolnomočenje žensk

Pri Commi so ponosni, da so že pet desetletij del življenja samozavestnih žensk in jim pomagajo graditi njihov individualni stil, izražati njihov značaj in bogatiti njihove izkušnje. Priljubljena nemška blagovna znamka že od vsega začetka uporablja kakovostne materiale in ustvarja kolekcije, ki so bogate z zelo nosljivimi kosi za vse priložnosti, od poslovnih in posebnih priložnosti do oblačil za bolj ležeren stil. Vedno v trendu, hkrati pa vedno zvesta svoji estetiki, je Comma v pol stoletja zrasla v pomembno in prepoznavno vrhunsko znamko.

Aktivna vloga pri opolnomočenju žensk je že od nekdaj sestavni del Comminega DNK. Presegajoč tradicionalne vloge spolov, Comma od svojega začetka ustvarja modo, ki odseva samozavestno žensko in jo spodbuja, da razvije svoj potencial. Slogan praznovanja petdesete obletnice »PROUD OF YOU« izraža globoko povezanost, spoštovanje, ponos in hvaležnost vsem ženskam, ki so se prepoznale v Comminih brezčasnih idejah in kreacijah.

Foto: PR

alert-comma_50y-event-8.jpgcomma_50_godina_-_atmosfera_2.jpgcomma_50_godina_-_revija_4.jpg