Prenovljena trgovina z moškimi oblekami Sens

19. 12. 2015 // Scena / Dogodki

Slovenska blagovna znamka Sens, ki letos praznuje 21 let in se ukvarja izključno z moško modo, je odprla prenovljeno trgovino. Trgovina se nahaja v stavbi Diamant (1. nadstropje, Letališka cesta 5, BTC, Ljubljana).

V Sensu ustvarjajo klasične moške obleke s pridihom unikatnosti, drugačnosti in modnosti v zelo različnih krojih, tako za dnevne kot tudi za večerne priložnosti, od poročnih in maturantskih, smokingov, do elegantnih frakov, zanimivih krojev srajc in kravat ter vsakodnevnih uporabnih moških oblek. Njihova posebnost je v tem, da ponujajo poleg klasičnih tudi trendovske obleke v vseh velikostih in za vse postave.

V novi trgovini so kupcem poleg Sensovih sedaj na voljo tudi moderne poslovne obleke nemškega proizvajalca Baumler. Izdelane so iz tkanin znanih italijanskih proizvajalcev, kot sta Reda in Cerutti, iz vrhunske volne do 150s. Prav tako ponujajo ročno izdelane obleke in možnost kombiniranja različnih velikosti suknjiča in hlač, kar je sicer možno tudi pri Sensovi ponudbi.

Kupcem so v prenovljeni trgovini na voljo tudi zanimivi modni dodatki, ki so v prazničnem času lahko zelo lepa darila – leseni metuljčki, lesene kravate, denarnice, pasovi, šali in manšetni gumbi.

Foto: Ana Gregorič

sens.jpgsens2.jpgsens3.jpg