S pomočjo akcije Snežne kepe sreče bo na počitnice odšlo 50 otrok

21. 2. 2018 // Scena / Dogodki

Akcija Snežne kepe sreče, ki je trajala dobra dva meseca, je uspešno zaključena. Z izkupičkom zbranih sredstev bo Zveza prijateljev mladine Slovenije, konec februarja 50 otrokom iz vse Slovenije, omogočila nepozabno zimovanje.

Zahvaljujoč akciji, katere pobudnika sta podjetji Henkel in Mercator, so sodelovali vsi kupci proizvodov Persil, Silan in Somat na Mercatorjevih prodajnih mestih širom Slovenije. Z izkupičkom od prodaje omenjenih proizvodov, bo Zveza prijateljev mladine Slovenije omogočila nepozabne zimske radosti, otrokom iz socialno ogroženih družin. Z zbranimi sredstvi bodo pobudniki akcije omogočili zimovanje 50 otrokom iz vse Slovenije.

Otroci, katerim starši ne morejo privoščiti zimskih počitnic, bodo zimovali na šestih priljubljenih zimskih destinacijah v Trenti, na Mariborskem Pohorju, v Kranjski Gori, Gorjah pri Bledu, Golteh in na Srednjem vrhu nad Gozdom Martuljek, kjer bodo otroci uživali v nepozabni smuki in sankanju. Poskrbljeno pa bo tudi za tiste, ki ne smučajo, saj bodo imeli priložnost obiskati slovensko obalo. V primorskem Pacugu bodo uživali v plavanju v zaprtem bazenu z morsko vodo.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na predstavitvi uspešno zaključene akcije Snežne kepe sreče, zaradi katere bo imelo 50 otrok iz socialno ogroženih družin lepe spomine na šolske počitnice!

V. J.

Foto: Vid Rotar // Mediaspeed

snez_ne_kepe_srec_e_foto_2-2.jpgsnez_ne_kepe_srec_e_foto_3-1.jpgsnez_ne_kepe_srec_e_zakljuc_ek_akcije-1.jpg