Skupaj z vami pomagamo družinam v stiski

13. 5. 2019 // Scena / Dogodki

Prve dni meseca maja je zaznamoval pričetek dobrodelne akcije z naslovom Skupaj z vami pomagajmo družinam v stiski, ki jo s skupnimi močmi organizirata Henkel Slovenija in Mercator.

Družbi sta s tem podprli delovanje humanitarne organizacije Anina zvezdica, ki že vrsto let nesebično pomaga socialno ogroženim družinam. V okviru prodajne akcije, Henkel Slovenija ob nakupu izdelka ob nakupu dveh izdelkov Schauma, tretjega podari družinam v stiski pod okriljem Anine zvezdice. Kupci lahko v tej plemeniti akciji sodelujejo od 9. maja do 31. julija in tako tudi sami pomagajo številnim družinam, ki potrebujejo pomoč.

Anina zvezdica je dobrodelna organizacija, ki je pod vodstvom Ane Lukner in s pomočjo številnih prostovoljcev, v zadnjih letih pomagala več tisočim slovenskim družinam. Prav zaradi svoje nesebične pomoči tistim, ki to pomoč najbolj potrebujejo, je organizacija v Sloveniji postala simbol dobrodelnosti. Njeni član so doslej pripravili celo vrsto akcij z namenom zbiranja sredstev, bodisi za nakup osnovnih življenjskih potrebščin bodisi za poletna in zimska letovanja otrok iz družin, ki si tega ne morejo privoščiti.

Poleg pomoči socialno ogroženim družinam, Anina zvezdica pomaga otrokom tudi z organizacijo različnih delavnic ter z zbiranjem sredstev za nakup osnovnih šolskih potrebščin. Prodajna akcija Skupaj z vami pomagajmo družinam v stiski traja do konca julija, po zaključku pa bodo družinam podarili izdelke Schauma.

ana_lukner_roljic_iz_anine_zvezdice_in_aleksandar_angelov-_key_account_manager_henkel_slovenija.jpgAna Lukner Roljič iz Anine zvezdice in Aleksandar Angelov, key account manager Henkel Slovenija.voditeljica_manja_stevic_ples_nar.jpgVoditeljica Manja Stević Plešnar.