Slovenska estrada praznovala prvo obletnico MORRO Sartoriale

20. 11. 2016 // Scena / Dogodki

Domača blagovna znamka oblačil po meri - MORRO Sartoriale - je minuli teden v ljubljanski Kristalni palači praznovala svoj prvi rojstni dan. Tradicionalen krojač, ki ustvarja sodoben dizajn, je prvo obletnico svojega delovanja proslavil v družbi poslovnih partnerjev, kupcev, zaposlenih in znanih slovenskih obrazov. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, ukrojena so tako da se popolnoma prilegajo vašemu telesu in so izpoved posameznikove osebnosti, saj svoje oblačilo ustvarjate skupaj z vrhunskimi strokovnjaki.

Znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali v proizvodnji, ki sledi mednarodnim standardom, zaupa tudi najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak. Jan tokrat ni pel, je pa zbranim zaupal, da kvaliteto obleke preveri kar na konceru. Za MORRO se je odločil zaradi brezhibne izdelave in trpežnosti. Številni znani in vplivni obrazi slovenskega medijskega sveta, so tako nazdravili modnemu kotičku za vse ljubitelje brezčasne in cenovno dostopne elegance. Na dogodku smo zasledili tudi ljubiteljico mode in lastnico modne agencije Majo Bulc, voditeljico in novinarko Manjo Plešnar ter televizijca Nejca Simšiča. Najnovejšo kolekcijo pa je v družbi manekenov predstavila hišna oblikovalka Tatjana Kalamar Morales.

Zbrane je pozdravil idejni vodja in solastnik blagovne znamke Morro, Milan Morec in pa župan Gornjih Petrovcev Franc Šlihthuber. Goste je, s svojim vrhunsko dovršenim modnim slogom in smislom za humor, skozi večer popeljal priljubljeni voditelj Sekumady M. Conde, ki pa se je kar med dogodkom odločil naročiti po meri izdelan plašč za prihajajoče zimske dni.

Foto: Anže Krže / Mediaspeed.net

morro_nejc_sims_ic_-_brigita_brac_ko-_maja_bulc.jpgNejc Simšič, Brigita Bračko in Maja Bulcmorro_jan_plestenjak-_milan_morec_in_valter_kobal.jpgJan Plestenjak, Milan Morec in Valter Kobal