Sodelujte v dobrodelni akciji Snežne kepe sreče

19. 12. 2017 // Scena / Dogodki

Vabimo vas, da se nam pridružite pri sodelovanju v dobrodelni akciji Snežne kepe sreče, s katero bomo otrokom iz vse Slovenije s skupnimi močmi pričarali nepozabne zimske dni.

Zveza prijateljev mladine Slovenije bo z zbranimi sredstvi za otroke iz socialno ogroženih družin organizirala nepozabne zimske počitnice. Prav v teh prazničnih dneh, se je pričela dobrodelna akcija Snežne kepe sreče, ki bo trajal vse do januarja prihodnje leto. V akcijo so vključeni vsi kupci proizvodov Persil, Silan in Somat, ki bodo nakup opravili na katerem koli Mercatorjevem prodajnem mestu po vsej Sloveniji. Po zaključku akcije bo Zveza prijateljev mladine Slovenije otroke, katerim starši ne morejo privoščiti zimskih radosti, odpeljala na nepozabno zimovanje.

"Brezplačna zimovanja so za otroke iz socialno ogroženih družin zelo pomembna. Otroci v brezskrbnem okolju pridobivajo nove izkušnje, sklepajo nova prijateljstva in razvijajo svoje športne potenciale na snegu. Okusijo zimske radosti in spoznajo, da sneg in zima ne prinašata samo mraza, ampak tudi veselje, toplino in srečo," je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka Zveza Prijateljev Mladine Slovenije.

Henkel in Mercator se zavedata, kako pomembne so zimske aktivnosti najmlajših na poti v odrasli svet. "Veseli nas, da se je Zveza prijateljev mladine Slovenije odzvala našemu povabilu k sodelovanju v akciji, saj imamo skupni cilj - pomoč družbi v kateri živimo, je namreč ena naših temeljnih vrednot. Tovrstni projekti, ki bodo ob pomoči našega zvestega partnerja dobrodelnih akcij, podjetja Mercator in naših zvestih kupcev, razveselili otroke v tem čarobnem času in jim omogočili brezskrbne užitke v zabavnih snežnih aktivnostih, so za nas izjemnega pomena. Upamo, da bomo otrokom s tem podarili nepozabne in lepe spomine," je še dodal Uroš Vodopivec, key account manager za Mercator, Henkel Slovenija.

Zbrana sredstva akcije Snežne kepe sreče, bodo v celoti predana Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo otrokom omogočila uživanje v trenutkih, ki jih prinese sankanje, izdelovanje snežakov, snežnih angelov in norčavo kepanje – vse kar sive zimske dni, v očeh otrok, spremeni v nepozaben letni čas, poln veselja in radosti.

V nadaljevanju preverite utrinke s predstavitvenega dogodka dobrodelne akcije Snežne kepe sreče in ne pozabite, da lahko z nakupom proizvodov Persil, Silan in Somat v Mercatorju tudi vi pričarate nasmeške na obraze otrok iz socialno ogroženih družin!

V. J.

Foto: Vid Rotar / Mediaspeed

breda_kras_na_-_zpms-_uros_vodopivec_-_henkel-_iztok_verdnik_-_mercator_in_david_urankar.jpgBreda Krašna, Uroš vodopivec, Iztok Verdnik in David Urankarvoditelj_david_urankar.jpgVoditelj David Urankar