Spoznajte novega člana družine Bio-Oil: Bio-Oil Gel za suho kožo

27. 11. 2019 // Scena / Dogodki

Na predstavitvenem dogodku Bio-Oil® smo spoznale novega člana njihove družine: tukaj je specialist za suho kožo, Bio-Oil® Gel za suho kožo.

Nov Bio-Oil® Gel za suho kožo obnovi pregrado kože in globinsko navlaži kožo. Edinstvena tekstura oljnega gela se zlahka vpije in ustvari zaščitni film, ki preprečuje izgubo vlage in ponovno vzpostavi optimalno navlaženo stanje kože. Ta izjemno učinkovita formula z le 3% vode doseže izjemen rezultat vlaženja z mešanico emolientov, kot je karitejevo maslo, humektantov, kot sta glicerin in urea, ter pomirjajočih sestavin, na primer vitamina B3.

Bio-Oil® Gel za suho kožo se lahko uporablja po celem telesu. Majhno količino gela nanesemo na suho kožo, kjer je potrebno in masiramo z majhnimi krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije. Bio-oil® Gel za suho kožo je nekomedogen (ne maši por) in je dovolj nežen za uporabo na občutljivi koži.

Na predstavitvi smo gel tudi preizkusile in priznati moramo, da smo bile nad novo teksturo in močjo vlaženja nadvse navdušene. Poleg samega gela nam je všeč tudi priročno pakiranje - Bio-Oil® Gel za suho kožo bo odslej - zlasti pozimi, ko so naše roke venomer suhe - vedno v naši torbici!

V. J.

Foto: Bio-Oil®

10.jpg9.jpg