To so TOP kosi jesenske kolekcije Deichmann!

1. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Čas je za novo sezono in novo kolekcijo obutve in torbic, ki jih je Deichmann tokrat predstavil v avantgardnem okolju restavracije Kuche. Dinamična mešanica stilov, ki jih prinaša sezona jesen/zima 2018, nas je izzvala, da med njimi odkrijemo svoj najljubši kos in se prepustimo njihovi očarljivosti.

V sezoni 2018/2019 si modni trendi nasprotujejo kot še nikoli prej; rezultat je široka izbira stilov in možnosti za kombiniranje. Tudi v sezoni jesen/zima 2018 športni copati ne bodo obsojeni zgolj na športno dvorano, saj so postali obvezen del garderobe. Tokrat bodo dominirali v športnem slogu – s tekaško silhueto. Grdi športni copati, ki sporočajo »grda je nova lepa«, bodo navduševali z nenavadno okornostjo in retro estetiko. Nedvomno pa bodo lovili poglede na nogah vsake prave modne predstavnice! Najbolj priljubljen trend sezone so nogavični škornji, saj združujejo športno z elegantnim. Sledijo jim gležnjarji in škornji z debelejšimi podplati, ki se vračajo iz 90. let. Prav tako ne smejo manjkati salonarji, saj se prilegajo elegantnim oblekam in sproščenim kombinacijam. Noge bodo tokrat optično daljšali salonarji z odprtim gležnjem, igrivo iskrico pa budili salonarji z okrasjem, kot so broške in sijajni kamenčki. Jermenčki in trakovi delujejo samozavestno in se še posebno lepo prilegajo etui-oblekam. To sezono pa bo priložnosti tudi za chelsea gležnjarje, ekstravagantne škornje v kavbojskem slogu, koničaste škorenjčke z modnimi mačjimi petami ter škornje, ki segajo nad kolena iz mehkega velur-usnja.

Oči zbranih modnih poznavalk so bile med predstavitvijo Deichmann kolekcije za jesen/zima 2018 nezmotljivo uprte v nove kose, najbolj pa so nas navdušili škornji s pentljo, tesno za njimi sledijo klasični salonarji, na tretjem mestu pa … visoki škornji z zašiljeno peto. Ker prisegamo na eleganco! Med torbicami navdušuje majhna priročna torbica z bleščicami, medtem ko bodo moški to sezono nedvomno najbolj posegali po klasičnih gležnjarjih.

V. J.

Foto: Jernej Kokol

deichmann-kucha-27092018-jernejkokol-web-105_7.jpgdaichmann-kucha-27092018-jernejkokol-web-74.jpg