Vichy welcome 30's Party: Trideseta so nova dvajseta!

18. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Vichy rad razvaja, zato je v torek, 16. oktobra, v Kavarni Moderna organiziral »Welcome 30's party«, kjer so se v pozitivni energiji zabavale ljubiteljice vsega lepega – lepotne urednice, novinarke in blogerke.

Vse zbrane dame so se strinjale, da so najboljši trenutki tisti, ko se v svoji koži počutijo fino in so zadovoljne same s seboj, zato si želijo, da bi bilo takšnih trenutkov čim več. Tudi v družbi linije Vichy Slow Âge, ki je zasnovana in razvita za ženske, kot ste vi, ki živijo hitro in dinamično, zato potrebujejo nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo. Vichy Slow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja.

Skrb zase in za svojo kožo

Trideseta so leta, ko se umirite in pomirite same s seboj. So tudi leta, ko se čedalje bolj zavedate tega, da je potrebno skrbeti zase – za svoje fizično in psihično zdravje, ter nenazadnje tudi za svojo kožo. Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki vam omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se vam bo oddolžila s svežim in zdravim videzom.

Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za vašo kožo, medtem ko živite v svojem ritmu.

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju

Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila.

Uporaba: Nanesite vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibajte se področju okoli oči.

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom

Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene.

Uporaba: Nanesite vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljate kot masko, se izogibajte področju okoli oči in ustnic.

Foto: Marko Alpne

20181016-event-vichy-ljubljana-fotomarkoalpner-33.jpg1.jpeg