Prijateljice v zakulisju modnih revij

20. 3. 2015 // Scena / Estrada

V rumenem tisku pogosto beremo o zahtevah in kapricah vrhunskih manekenk, ki jih kljub vsemu pozvdigujejo v oblake. Zaradi njihovih prekrasno oblikovanih teles in prelepih obrazov pa jih tudi občudujemo in hkrati pozabljamo, da si tudi one občasno želijo biti navadne, neopažene in neprepoznavne. Tegobe vrhunskih manekenk in modelov najbolje poznajo one same, prav zato se med njimi pogosto stkejo trajna prijateljstva. Oglejmo si, kdo se v zakulisju pist in bleščečih modnih revij najraje druži.

Karlie Kloss & Jordan Dunn

Poleg tega, da skupaj praznujeta rojstni dan, je Karlie tudi botra Jordaninega sina Rileya. Znani sta po norčijah v zakulisju modnih revij Victoria's Secret in Valentino. Fotorgrafije objavljata pod rubriko #jourlie.

Natasha Poly & Anja Rubik

Rusko in poljsko manekenko zelo pogosto najdemo na skupnih fotografijah.

Cara Delevingne & Suki Waterhouse

Britanska fotomodela smo zasledili skupaj vse od jaht na Ibizi, pa vse do modne revije znane hiše Burberry.

Behati Prinsloo & Coco Rocha

Coco Rocha je bila na nedavni poroki Behati in Adama Levina celo glavna družica, kar dokazuje njuno globoko povezanost.

Kate Moss & Naomi Campbell

Predstavnici »starejše« generacije manekenk sta prijateljici že več kot 20 let, zato je njun odnos postal tako rekoč že sestrski. Spoznali sta se leta 1992, ko je bila Kate stara 15, Naomi pa 18.

Candie Swanepoel & Rosie Huntington-Whiteley

Tudi njunemu prijateljstvu lahko v celoti sledimo na Instagramu.

Alessandra Ambrosio & Adriana Lima

Alessandro in Adriano druži več kot le brazilska kri in angelska krilca. Spoznali sta se seveda na prvi skupni reviji za Victoria's Secret.

Lily Aldridge & Erin Heatherton

Lily in Erin sta se spoznali v New Yorku leta 2006 in sta od tedaj nerazdržljivi. Erin je tudi botra hčerka Lily Aldridge, ki jo je rodila leta 2012.

P.C.

Foto:: Instagram, Vogue

1.jpgnatasha_erin.jpg