Kurzschluss nadaljuje z iniciativo #ŽURAMDOMA

27. 3. 2020 // Scena / Napovednik

Minuli petek je Kurzschluss z iniciativo #ŽURAMDOMA odprl sezono virtualnih žurov, s katerimi v času (samo)izolacije ljubiteljem elektronike omogočajo odgovoren in varen način druženja na daljavo. Na otvoritveni žur z Umekom se je priklopilo skoraj pet tisoč techno navdušencev, danes pa se žur nadaljuje - na Facebook strani Kurzschluss krmilo za mešalnim pultom prevzema vzhajajoča zvezda house scene Ian Sound!

Utrinke prvega virtualnega žura z Umekom si lahko ogledate TUKAJ.

“Skupaj smo dokazali, da lahko s pomočjo glasbe združimo moči in se družimo na daljavo – in tako bo vsak petek, dokler se ne bomo zopet lahko srečali v živo,” obljublja ekipa Kurzschlussa, ki bo skupaj z Ianom Soundom že ta petek vsem ljubiteljem elektronike popestrila večerne ure z najboljšimi house poslasticami. Vzhajajoča zvezda glasbene scene, ki je na lanskem žuru dvigoval temperaturo pred nastopom Ericka Morilla, bo s svojo mešanico old school housea in tech housea poskrbel, da se bo naelektrilo ozračje tudi pri vas doma.

Zato vabijo vse, da se danes ob 20. uri znova priklopite na Facebook stran Kurzschluss in iniciativo #ŽURAMDOMA podprete tudi na svojih družabnih omrežjih.

Več o Ianu Soundu

S svojim talentom je bil Ian Sound leta 2012 izbran za rezidenta v legendarnem Štuku in večkrat nastopil ob svojih idolih Mikeu Valetu, Umeku in tudi mednarodni zvezdi Martinu Garrixu. Njegova navdušujoča prezenca za mešalko ga je iz slovenskih odrov – med drugim tudi v Kurzschlussu - hitro ponesla na največje festivalske dogodke po Evropi, na katerih je svoje sete ‘odigral’ pred velikimi imeni svetovne elektronske scene Jorisom Voornom, Klingandeom, Plastick Funkom, Paolom Barbatom, Don Diablom, Sigalom in drugimi. Po šestih letih miksanja se je podal tudi v producentske vode in pod okriljem italijanske založbe Lapsus Music izdal svoj prvenec ‘Wiggity Wack’. Leto 2019 je bilo zanj izredno uspešno, sodelovanji z založbama Shanghaied in Nervous Records pa mu obetata prepoznavnost v svetovnem merilu.

V. J.

Foto: Žiga Kalan

3_ian_sound2_foto_z_iga_kalan-1.jpg