Nagradna igra: S Fiesto na Fiestival v Budimpešto!

20. 7. 2016 // Scena / Napovednik

Če to poletje iščete nepozabne noči, polne glasbe in zabave, berite naprej, saj smo vam v nadaljevanju pripravili nagradno igro, ki bo tri srečneže odpeljala na enega vodilnih evropskih festivalov, ki vsakega avgusta razgreje množico navdušenih obiskovalcev - Sziget festival! Bodite del letošnje Sziget izkušnje tudi vi in zaplešite v ritmih zvezd mednarodne scene vseh žanrov!

Nagradna igra: S Fiesto na Fiestival v Budimpešto

Ford Fiesta v letošnjem letu praznuje 40 let in za svoje oboževalce pripravlja nepozabno praznovanje. Nekoga (in njegova 2 prijatelja) bo odpeljala na Sziget festival (od 10. do 17. avgusta) v Budimpešto.

Nagrada, ki čaka najboljšega v nagradnem natečaju Fiestival je res mamljiva: avtomobil Ford Fiesta za čas izleta, 3 x 7-dnevna karta za festival Sziget v Budimpešti, ki vključuje možnost kampiranja na festivalskem prizorišču, in 500 evrov žepnine za vse 3 udeležence skupaj.

In kaj je treba narediti, da pridete do nagrade? Posnamite kratek predstavitveni video, v katerem razkrijete, zakaj bi ravno vas Fiesta odpeljala na Fiestival. Lahko poveste, da znate postaviti šotor, si skuhati jajce na soncu in očarati varnostnike, da vas spustijo v zaodrje k Rihanni in še kaj zanimivega. Od vašega predstavitvenega videa je namreč odvisno, koliko glasov ‘občinstva’ boste prejeli. Pri izbiri pravega kandidata bo imela vlogo tudi žirija, ki jo poleg organizatorjev sestavlja tudi pevka Senidah iz skupine Muff.

V nadaljevanju, preverite, kako bi se na Fiestival prijavila ona, video pa naj vam služi kot navdih pri ustvarjanju zanimive objave, s katero boste prepričali žirijo in zadeli noro nagrado! Če želite sodelovati, več o Fiestivalu najdete tukaj.

Srečno!

P. s. vse o Fiestivalu lahko redno spremljate tudi na Fordovih družabnih omrežjih: Facebook strani Ford Slovenija, Instagram profil Ford Slovenija, Twitter kanal Ford Slovenija in YouTube kanal Ford Slovenija.

V. J.

Foto: Tenementtv

www_tenementtv_com.jpgfiestival.jpg