Zakulisje snemanja prestižnega koledarja z Injo Zalto

29. 11. 2015 // Scena / Napovednik

Družba Helios, ki nadaljuje tradicijo podeljevanja ekskluzivnega koledarja Mobihel je razkrila fotografije z vročega snemanja. Letos bodo koledar Mobihel 2016, poleg zapeljivih manekenk, krasili tudi kultni ameriški starodobniki in motocikli iz 50 in 60 let.

Snemanje koledarja Mobihel 2016 se je zgodilo v Lucky Townu, pravi imitaciji mesteca ameriškega Divjega Zahoda na avstrijskem Gradiščanskem, tema koledarja pa močno spominja na čas, ko so po krajih, zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike, še sejali strah Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp. Manekenke, med katerimi najdemo tudi Injo Zalto, so pozirale v pin-up slogu in poskrbele, da bo srečnim prejemnikom koledarja Mobihel 2016 vroče tudi v hladnejših zimskih mesecih. Fotografije je posnela priznana fotografinja Lidija Mataja in poskrbela za prepoznaven in vizualno močan stil edinstvenega koledarja Mobihel 2016 – ta odraža znanje, kakovost, pozornost do detajlov in vizualno popolnost znamke Mobihel.

Težko pričakovani koledar Mobihel 2016 bo razkrit 3. decembra v restavraciji As v Ljubljani, kjer bo na ogled vseh 12 fotografij. Koledar bo prejelo le deset srečnežev, gostje pa bodo imeli priložnost v živo spoznati lepotice, ki so pozirale za koledar Mobihel 2016.

Foto: Marko Delbello

img_1248.jpgunnamed.jpg