TOP stajlingi z zlatih globusov 2019

8. 1. 2019 // Scena / Style report

Težko pričakovana sezona podeljevanja nagrad za filmske dosežke je končno tukaj. Otvorili so jo zlati globusi, ki so letos romali v pričakovane roke.

Na 76. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad je najboljši film v kategoriji drame postal Bohamian Rhapsody, v kategoriji glasbenih filmov in komedij pa Green Book. Najboljši dramski igralec je Rami Malek za upodobitev Freddyja Mercuryja v Bohamian Rhapsody. Nagrado za najboljšo igralko v glasbenem filmu ali komediji je prejela Olivia Coleman za vlogo kraljice Ane v filmu Najljubša, Glenn Close pa je bila razglašena za najboljšo igralko v drami (Žena) in je prejela že tretji zlati globus. Lady Gaga je dobila nagrado za najboljšo pesem 'Shallow' iz filma Zvezda je rojena. Celoten seznam nominirancev in zmagovalcev lahko preverite tukaj. Za tolažbo nominirancev, ki so ostali brez nagrade, so psokrbele bogato obtežene darilne vrečke (v vsaki se je skrivalo za 95000 dolarjev daril, med katerimi so tudi: razvajanje z masažami, manikuro, botoksom; nakit; počitnice na Havajih, ...).

Poleg tega, kdo bo prejel zlate kipce, pa nas je seveda zanimalo tudi, kaj bodo zvezdnice za obisk prireditve oblekle in kako se bodo naličile.

Emma Stone je navdušila v Louis Vuittonovi nude kreaciji, Saoirse Ronan je bila zapeljiva v prosojni Guccijevi toaleti, Caitriona Balfe je blestela v Moschinovi žametni obleki, Penelope Cruz je zapeljevala v črni voluminozni obleki Ralph & Russo, Julia Roberts je oblekla hlače Stelle McCartney, Emily Blunt je izgledala eterično v kreaciji Alexander McQueen by Sarah Burton, Nicole Kidman je telo objela kreacija Michael Kors Collection, Dakota Fanning je izgledala kot pepelka v kreaciji Armani Privé, Lili Reinhart je v obleki Khyeli dokazala, da se ji poda rdeča, Lady Gaga pa je v svetlo modrem stajlingu Valentino Haute Couture dosegla, da je ob pogledu nanjo vsem prisotnim zastal dih.

V nadaljevanju preverite, katere zvezdnice so po zaslugi izjemnih stajlingov najbolj blestele na rdeči preprogi!

V. J.

Foto: Harpersbazaar

1.jpgcaitriona_balfe.jpgCaitriona Balfe