Priporočamo nov izdelek, ki podpira otroški imunski sistem

14. 2. 2022 // Trendi / Mamin svet

Vse mamice si želimo, da bi bili naši malčki zdravi in močni. Prav zato smo se v uredništvu razveselile novičke, da je blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil Nutrilite ™ dala na trg izdelek za otroke Nutrilite™ Kids Podpora imunskemu sistemu plus, ki podpira otroški imunski sistem.

Nutrilite™ Kids Podpora imunskemu sistemu Plus je prvi otroški izdelek med vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami vitaminov, ki vsebuje vitamin D in je obogaten z vitaminom C, cinkom in bakterijami, ki proizvajajo mlečno kislino Bifidobacterium. Prašek, ki se hitro raztopi, lahko nanesete neposredno na jezik ali pa ga zmešate s hladno hrano ali pijačo.

Otroci vložijo ves svoj um in telo v vse, kar počnejo! Tako so zaposleni pri raziskovanju sveta in z razmišljanjem o novih dogodivščinah, da jim preprosto ni mar za hladne noge, oblačila in lase mokra od dežja. Pomagajte svojim otrokom, da v celoti uživajo v tem, kar najbolje počnejo, tako da jim ponudite podporo z Nutrilite ™ Kids Immunity Support Plus izdelkom 4 v 1, ki vsebuje vitamin D za podporo njihovega imunskega sistema, vitamin C, cink in bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino.

  • Izdelek je osredotočen, da otroku zagotovi vitamin D, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema pri otrocih.
  • Vitamin C, pridobljen iz zelenih češenj acerola, ki so ena najbolj koncentriranih oblik vitamina C v naravi.
  • Bifidobacterium lactis 1 milijarda bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino iz znanstveno dobro dokumentiranega seva mlečne 1n. Ker imajo visoko toleranco na kislino, velika večina bakterij v črevesje prispe živih.
  • Izdelek poleg tega vsebuje 2,6 mg cinka.
  • Nutrilite™ Kids Podpora imunskemu sistemu Plus ne vsebuje umetnih sladil in barvil.
  • Poleg pametne kombinacije 4 v 1 je izdelek na voljo v priročnih pakiranjih za uporabo doma ali na poti - priročna rešitev, ki prihrani čas!
  • Je zabaven in okusen prašek, ki se hitro raztopi in je pakiran v priročnih vrečicah, ki jih lahko stresemo neposredno na jezik ali zmešamo s hladno hrano ali pijačo. Na jeziku pusti osvežilen občutek in ima slasten, rahlo sladek okus.
  • Samo 1 vrečica na dan podpira imunski sistem vašega otroka. Vsako pakiranje 30 vrečic, ki zadoščajo za cel mesec. Izdelek lahko uporabljajo otroci, stari 4 leta ali več.
  • En izdelek in rešitev 4-v-1, ki bo všeč tako vam kot tudi vašemu otroku!

V. J.

Foto: Amway, Ben White / Unsplash

ben-white-lvchfxn3vme-unsplash.jpgnut_123046h_nutkidsvitd_a2100154_300dpi-1.jpeg