5 idej za darila zanj

9. 12. 2018 // Trendi / Moški trendi

Umetnost obdarovanja je nekaj, kar ne obvladajo vsi. Če darilo ne prihaja iz srca, potem ni veliko vredno. Če ne veste, s čim bi obdarili svojega moškega, potem si preberite spodnje ideje.

1. Set z dišavo

Dobro ujemajoča dišava za moškega čudežno deluje na njegovo samozavest in šarm. Podarite mu Eclat Homme Sport set dišave in deodoranta s kroglico v elegantni škatli. S tem darilom ne boste zgrešili!

2. Za vsak dan

Set gela za lase in telo ter balzama za po britju z izjemno možatim vonjem je popolno darilo zanj. Ne le, da z njim ne boste zgrešili, ampak ga bo navdušil čisto vsakič!

3. Set za nego kože

Sete za nego kože običajno podarjamo ženskam, vendar preden zavrnete ta predlog, ne pozabite, da si vsi želijo, da bi bili videti karseda najbolje, tudi moški. Podarite mu orodje, s katerim bo to dosegel: NovAge Men set.

4. Modni dodatki

Dovolj neuporabnih skodelic ali drugih neuporabnih daril, ki so obsojena, da se bo na njih nabiral samo prah! Podarite mu nekaj, kar bo dejansko uporabljal, kot je ta nabor modnih dodatkov. Ura, šal, pas ali denarnica - izberite elegantno darilo zanj!

5. Smešna darila

Tudi če je po naravi staromoden, nam verjemite, ko vam rečemo, da so nogavice še vedno odlično darilo. S parom nogavic mu boste dali vedeti, da skrbite za njegovo udobje in dobro počutje. A ne izberite generičnih ali dolgočasnih nogavic. Poiščite nekaj neobičajnega ali elegantnega, da mu pričarate nasmeh na obraz.

Foto: Oriflame

1.jpg3.jpegNovAge Men set.4.jpegNogavice.