883 Police: modna inšpekcija v Ljubljani

19. 10. 2017 // Trendi / Moški trendi

"Si upate spustiti hlače?" Če še ne, si boste pa kmalu upali, obljubljajo v Sportini, saj je v Slovenijo končno prispela kultna znamka jeansa za moške – 883 Police.

"Modna policija" 883 Police je preteklo soboto v Ljubljani opravila največjo modno inšpekcijo. Središče prestolnice so zasegle ženske v modrem, z misijo obvestiti, da v mestu veljajo nova pravila. Razdelile so več kot 600 nalogov za preiskavo in certifikatov o inšpekciji z obvestilom o prihodu nove znamke kavbojk za moške z dovršenim modnim stilom. Blagovna znamka za moške 883 Police postavlja nove temelje dobrega sloga in z ministrstvom za modo opozarja, da ni vsak par kavbojk v skladu z zakonom! Pri 883 Police razumejo, da popoln par hlač iz jeansa zahteva ravnotežje med znanjem in veščinami ter kakovostjo in edinstvenostjo, všito v vsako tkanino. Dandanes so njihove kolekcije prežete z drznim, modernim pristopom ter duhom mladosti in svobode. Prvovrstno oblikovanje ter kroji in načini pranja dajejo znamki unikatnost in takojšnjo prepoznavnost. Blagovno znamko za moške 883 Police najdete v poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

P. s. Recite "Upam si spustiti hlače" in oblecite nov, najbolj kulten par kavbojk 883 Police že to soboto, na ekskluzivnem dogodku, v trgovini Sportina v Cityparku v Ljubljani!

V. J.

Foto: Sportina

sportina_883_police_6.jpg883_police_1.jpg