Darila, ki jih bo z veseljem prejel

17. 12. 2019 // Trendi / Moški trendi

December ni le čas obdarovanja, ampak tudi čas, ko nam zaradi nešteto prazničnih zabav in priprav na božično večerjo ter novoletno rajanje enostavno zmanjka časa za izbiro poklonov, s katerimi bi našim najdražjim dali vedeti, koliko nam pomenijo. Da bi vam olajšali izbiro popolnega darila za vašega moškega, smo pri Oriflame preverili izbiro prazničnih kompletov, s katerimi nikoli ne gre zgrešiti.

Ko gre za izbiro daril za moškega, z dišavo, modnim dodatkom ali rutino nege kože ne morete zgrešiti - že zgolj zato, da preneha uporabljati vaše kreme. ;) Oglejte si seznam daril Oriflame, ki bi jih rad prejel za praznike.

V. J.

Foto: Oriflame

5.jpgAli že ima vse, kar potrebuje? Vam je težko najti darilo zanj? Moški nikoli ne rečejo "ne" preprostim in funkcionalnim dodatkom, kot so ura z dvostranskim paščkom, tanka denarnica ali topel in udoben šal. Popolno za moškega z okusom za klasiko1.jpgPresenetite ga s prvim parfumom za moške iz Oriflama – Eclat Style. Ustvarjen je bil na osnovi enega najbolj vrhunskih in ikoničnih sestavin v parfumeriji – Delairovem akordu. Za koga? Za moškega, ki ima rad fine stvari