Esencialni kosi spomladanske moške garderobe

12. 5. 2021 // Trendi / Moški trendi

Moda je del nas - izraz naših idej in stila. Naš stil je naše življenje. Včasih preprost, včasih provokativen. Ampak vedno svojstven, vedno edinstven. Bi radi nosili stil, ki pripoveduje vašo zgodbo? Esencialne modne kose za dovršen "casual", poslovni ali športni stil boste to pomlad našli pri priljubljeni znamki s.Oliver.

s.Oliver je v svoje spomladanske kolekcije vključila pestro izbiro oblačil, s katerimi omogočajo vsem moškim, da to pomlad osvežijo svojo garderobo. Za ljubitelje klasičnega stila so tukaj majice v nevtralnih tonih, bretonske črte, platneni nahrbtniki, udobne "chino" hlače, urbane kavbojke in še bi lahko naštevali. Za sproščene trenutke, ko bi radi s svojim stilom sporočili, da ste "na off", da ste pripravljeni na zabavo, bodo pravšnje srajce s kratkimi rokavi in majice T-kroja v živahnejših barvah in s simpatičnimi potiski. Za služben stil to pomlad ne manjka kosov, ki bodo poskrbeli za uspešen prvi vtis.

Z ogledom galerije, v kateri smo zbrali vse esencialne kose spomladanske moške garderobe, se prepričajte, da ima s.Oliver vse, kar to pomlad potrebuje sodoben moški!

V. J.

Foto: s.Oliver

095_rl_104_srgb-1.jpg093_rl_104_srgb.jpg