Osnovni must-have kosi moške garderobe

4. 4. 2015 // Trendi / Moški trendi

V svoji omari imate prav gotovo kar nekaj osnovnih kosov, ki jih že s pridom uporabljate za razne modne kombinacije. Čeprav ti niso tako vznemirljivi in opazni kot nekateri dražji kosi omejenih izdaj, norih potiskov ali posebnih krojev, so vsekakor nujni del vsakdanjih in večernih stajlingov. Oglejmo si nekaj osnovnih kosov, ki morajo biti dobre kvalitete, zato naj vam ne bo žal kakega dodatnega evra za njihov nakup.

Bela majica s kratkimi rokavi je morda še pomembnejša od bele srajce, saj jo boste potrebovali ob sprščenih priložnostih, zajtrku na plaži in še kje. Lahko jo kombinirate s kratkimi hlačami ali kavbojkami, saj bo vedno izpadla šik.

Pulover iz kašmirja s kapuco ali brez je nepogrešljiv topel kos, ki ga lahko nosite večino leta. Spomladi in jeseni vas bo grel zjutraj, ko je to najbolj potrebno, pozimi pa ga seveda nosite pod že tako ali tako toplo bundo ali plaščem. Kašmir sicer ni poceni, a je vreden vsakega evra. Dobra kvaliteta namreč pomeni večen kos.

Bombažna majica z dolgimi rokavi je kos, v katerem lahko greste na sprehod, jo kombinirate s kavbojkami ali športnimi hlačami. Povezuje vikend in prosti čas s sproščenimi večeri, ki jih preživite doma ali s prijatelji, a hkrati izgledate vedno lepo urejeni. Na zalogi jih imejte v svojih najljubših barvah.

Tanka usnjena denarnica je elegantna in pri roki jo imate lahko kadarkoli. Ker ni prevelika, vedno ustreza velikosti hlačnega žepa, zato boste ob srečanjih s prijateljih vedno pripravljeni na plačilo pijače ali manjše spontane nakupe.

P.C.

1_2.jpg