Študenti ustvarjajo novo modno blagovno znamko Martin’O

21. 11. 2017 // Trendi / Moški trendi

Si drzneš biti opažen? Posveti s svojim stilom!

Ekipa Študentov iz Gorenjske je izdelala unikaten moški modni dodatek, s katerim se je danes predstavila svetu preko Kickstarter plaforme. Mladi podjetniki so radi urejeni, ker vedo, da obleka naredi človeka, poleg tega pa se tudi radi zabavajo v diskotekah. To jih je pripeljalo do tega, da so izdelali edinstven eleganten izdelek, katerega jih ni sram obleči na pomembnem sestanku in ga kasneje uporabiti tudi na zabavi. Lesenemu metuljčku, ki sicer že nekaj časa obstajajo na trgu, so dodali bolj moderen videz in ga poimenovali GlowBow.

Skrbno izdelan eleganten izdelek sodobnega časa, ki s svojo kreativnostjo, dizajnom in močnim značajem da nosilcu vedeti, da je opazen v še tako temnih kotičkih sveta. Podnevi izžareva njegov eleganten videz, ponoči pa rob narejen iz skrivne mešanice poskrbi za sij pod UV lučmi. Tako so prej nekoliko hipsterski produkt pretransformirali v izdelek, ki se ga ne bi sramovali niti v svetu mode in estrade. S svojim drugačnim dizajnom značilnimi natančnimi ročno izdelanimi ostrimi linijami so izdelek pripeljali do luksuznega nivoja, kamor uvrščajo tudi svojo blagovno znamko.

V zameno za podporo na Kickstarterju ponujajo osem različnih metuljčkov. Izbirate lahko med klasično elegantno obliko in drugo, ki je narejena za malo bolj drzne. Obe obliki lahko izberete v svetlem in temnem odtenku kakovostnega lesa. Zažarite pa lahko v rdeči in modri barvi. Ponujajo pa tudi božični paket, ki se od običajnega razlikuje v tem, da je podpornika dostavljen že pred božičem.

V. J.

Foto: Martin’O / Instagram

screen_shot_2017-11-20_at_12_10_30.jpgscreen_shot_2017-11-20_at_12_10_10.jpg