5 vsakodnevnih navad stajliš žensk

11. 3. 2016 // Trendi / Tips & tricks

V nasprotju s splošnim prepričanjem stilsko dovršene ženske niso superženske, ampak so samo, no, pripravljene. Če jih nikoli ne srečate s kavnim madežem na srajci ali prestopati se v bolečih petah, to ni zato, ker se jim tovrstne stvari preprosto ne dogajajo, ampak zato, ker vedo, kako opraviti z njimi. Prav tako se skrivnost dovršenega stila ne skriva v ekstravagantnih modnih kosih, vrednih tisoče evrov, ampak se ta začne doma, takoj ko se zbudimo in nadaljuje z navadami v nadaljevanju, ki naj postanejo vaš dnevni ritual.

Stajling načrtujte dan v naprej, saj vam tako zjutraj ne bo zmanjkalo časa za urejanje. Pazite tudi na izbor ustreznega spodnjega perila.

Sledite ostalim stilsko dovršenim ženskam, ki so pravi stilski navdih in si njihove stajlinge spravite v posebno mapo.

Nosite le oblačila, ki pristojijo vaši postavi in prevelika oblačila odnesite k šivilji, ki naj jih prilagodi vaši postavi. Zmečkana oblačila vedno zlikajte, preden jih oblečete. Prav tako z njih odstranite lase in mucke.

Izbiro oblačil prilagodite vremenu in priložnosti.

Ne pretiravajte z dodatki in "statement" kosi. Upoštevajte nasvet Coco Chanel, ki je rekla, da pri stiliranju vedno odstranite zadnji modni dodatek, ki ste ga dodali.

V.J.

Foto: Pinterest

1.jpg