6 popolnoma črnih outfitov iz omare Kate Moss

1. 2. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Če obožujete črno barvo in ste naveličane blogerk, ki stavijo na presenetljive in inovativne kombinacije trendnih kosov v vseh odtenkih mavrice, ste na pravem mestu. Za osvežitev rutine in tolažbo vseh ljubiteljic črne barve smo namreč to objavo posvetili ljubiteljici črne barve številka ena - super manekenki Kate Moss.

Kate nas že več desetletij navdušuje s svojim stilom, ki je mešanica rokenrol in boemskega sloga. Zvezdnica, ki je vedno 'on point', v vsak stajling vključi črne kose iz raznolikih materialov ter tako poskrbi za svežino in tisti nekaj več. Luksuzni pridih in nekaj teksture boste svojim outfitom dodale s kombiniranjem jeansa in bombaža z bogatejšimi materiali, kot so žamet, saten, krzno, svila, usnje, ... Zvezdnica poleg kosov luksuznih znamk rada obleče tudi vintage kose, saj so ti vedno nekaj posebnega, ter pazi, da je njena frizura vedno urejena, oblačila pa brez muck.

Kateina garderoba je vsekakor navdih za vse tiste, ki bi rade investirale v oblačila, ki jih boste lahko nosile več sezon in med seboj kombinirale na 101 način!

V. J.

Foto: Whowhatwear

screenshot_2019-01-30_at_15_03_27.jpg1.jpg