Črni salonarji: nepogrešljiv element ženske garderobe

11. 5. 2021 // Trendi / Tips & tricks

Saj poznate tisto dilemo pred nakupom: “Ali nekaj res potrebujem ali si to zgolj želim”. A pri črnih salonarjih to vprašanje ni na mestu. Te elegantne čevlje v svoji garderobni omari namreč potrebuje čisto vsaka ženska.

Črni salonarji so ženska obutev, ki je na prvi pogled zelo enostavna, zato ste bili verjetno že kdaj v dvomih, ali jih sploh kupiti. Saj gre konec koncev le za navaden par črnih čevljev s peto, le zakaj bi zapravljali denar za tako enostavno obutev? A če ste že kdaj premagali ta začetni instinkt in si jih privoščili, ste gotovo zelo hitro spoznali, da je bil to eden vaših najboljših nakupov. V spletni trgovini Mass so črni salonarji večna klasika in tega se zavedajo tudi pri najbolj priljubljenih mednarodnih blagovnih znamkah, kot so Guess, Tommy Hilfiger, Tamaris in s.Oliver. Te prav vsako sezono bogato osvežijo ponudbo modelov.

Pravzaprav ni priložnosti, ko bi vas gledali postrani le zato, ker ste prišli obuti v črne salonarje. Zato bi jih morala v svoji garderobi imeti vsaka ženska. Naj vam naštejemo samo nekaj razlogov:

  • Kot poslovna obutev so odlična izbira.
  • Nadenete si jih takrat, ko želite svojemu videzu dodati pravo dozo ostrine.
  • Vsak casual stajling z njihovo pomočjo v hipu postane sofisticiran. V še tako preprostem črnem hlačnem kostimu boste videti šik, če obujete lakaste salonarje s tanko peto.
  • Ujemajo se z vsemi oblačili in z vsemi teksturami blaga, od čipke in plisiranih kril do pletenin, jeansa in pliša.
  • Tiste iz semiša lahko pozimi obujete na debele črne hlačne nogavice, tiste iz brušenega usnja in lakaste na tanjše črne hlačne nogavice, v toplejših dneh pa na boso nogo. Vseeno pa za poslovne priložnosti še vedno velja, da elegantno žensko obutev kombinirate s hlačnimi nogavicami v barvi kože.

V. J.

Foto: Mass

83177-20b-1.jpg05643-20-1.jpg