Equa steklenička je odlično darilo!

9. 12. 2016 // Trendi / Tips & tricks

Božič je pred nami, z njim pa tudi sezona obdarovanja. Ker v prazničnem času vsi radi obdarimo svoje prijateljice, družino in najbližje, smo se odločili, da vam pomagamo z idejami za božična darila. Ena izmed njih je vsekakor steklenička Equa s personaliziranim pokrovčkom, ki je lahko osebno in domiselno darilo za vse modne navdušenke, ki rade sledijo trendom; aktivne punce, ki skrbijo za svoje zdravje s pilatesom, jogo in ostalimi vadbami; 'girl bosses', ki so osredotočene na svoje kariere in preživijo dolge ure za svojim računalnikom. Vsaka punca, ki rada skrbi za svoje zdravje in dobro počutje, bo še kako hvaležna za darilo, ki bo pripomoglo k njeni lepši koži in dobremu počutju.

Kaj je novega pri Equi?

Mismatch Winter Edition kolekcija

Equa letošnjo zimo predstavlja nove Mismatch stekleničke v zimski preobleki. Minimalistične stekleničke v ovitku iz filca in držalom iz umetnega usnja v pastelnih odtenkih ali kovinskimi držali bodo odličen dodatek k našemu dnevnem izgledu.

Urban Jungle kolekcija

Ker smo zaljubljeni v poletje in tropsko zelenje, se bomo težko uprli Magnolii in Monsteri. Urban Jungle kolekcija kliče po poletju in v mrzle zimske dni prinaša nekaj poletne svežine.

Personalizirani pokrovčki

Svoje najdražje lahko presenetimo s čudovitimi pokrovčki z gravuro.

V. J.

Foto: Equa

dsc_4810.jpgequa-monstera-shop.jpg